Камера iON 1014 Вт Air Pro

Камера iON 1014 Вт Air Pro

Продавець:NOVShop

4.2/5  ( 306 оцінок )

9 119

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Єкщн камера від американського виробника, створена як для професіоналів так і для любителів активного відпочинку та життя. Вона зроблена для тих кто любить та цінює життя в кожному моменті. 

Камера має змогу знімати відео високої чіткості та фотографії. До особливостей пристрою, обумовлених областю його застосування, виробник відносить невеликі розміри та масу, повну водонепроникність та підтримку різноманітних способів кріплення.

Камера оснащена інтерфейсом Wi-Fi, що дозволяє керувати нею за допомогою мобільного пристрою, який працює під керуванням iOS або Android. Користувач має можливість переглядати та змінювати налаштування, візувати кадр, переглядати знятий матеріал та завантажувати його на Facebook, YouTube та інші мережеві ресурси.
Камера роздільною здатністю 12 Мп оснащена об'єктивом з фіксованим фокусом (різко зображуваний простір починається з відстані 1 м від камери) та діафрагмою F/2,8. Управління експозицією та балансом білого – повністю автоматичне. 
Роздільна здатність відео: 1920 x 1080 пікселів, 30 і 60 к/с; 1280 x 720 пікселів, 30, 60 та 120 к/с. Роздільна здатність 1080p відповідає кут зору 160°. Відео стискується за алгоритмом H.264 та зберігається у файл формату MPEG-4. У камеру вбудований монофонічний мікрофон з АРУЗ. Передбачено підключення зовнішнього мікрофона до гнізда діаметром 2,5 мм.
Камера витримує занурення на глибину до 15 м. Її розміри дорівнюють 37 x 37 х 107 мм, маса - 142 г. 
-На одній зарядці батареї ємністю 1200 мА∙год камера працює приблизно 2,5 год. Як змінні носії використовуються карти сд.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами