Кухоль зі складаною ручкою сталевий M-TAC неіржавка сталь 450 мл, армійський кухоль для пікніка, кемпінгу

Кухоль зі складаною ручкою сталевий M-TAC неіржавка сталь 450 мл, армійський кухоль для пікніка, кемпінгу

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 357 оцінок )

8 000

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кухоль зі складаною ручкою сталевий M-TAC неіржавка сталь 450 мл, армійський кухоль для пікніка, кемпінгу неіржавка сталь

 
Новинка 2019 року від вітчизняної компанії М-ТаС з розділу бивного спорядження пора-дує шанувальників туризму, полювання, риболовлі та відпочинку на природі. Легкий, зручний і практичний кухоль — той необхідний мінімум посуду, який дасть змогу вгамувати спрагу з комфортом. Версія похідного кухля від М-ТАС обладнана складаною ручкою, а це означає, що вона не тільки розв'язує питання пиття або підігрівання води, але й займає небагато місця, зручно розміщується в багажі.

 

 

 

 

Вітчизняна компанія M-TAC на ринку Military, Tactical&Outdoor вже з 2014 року. За цей час компанією був розроблений і випущений чималий асортимент продукції, що містить товари для військових, поліції, а також шанувальників outdoor активності. Якщо Ви турист, мисливець, шанувальник відпочинку на природі — серед продукції М-ТАС Ви обов'язково знайдете щось для себе. Невисока ціна робить продукцію бренда доступною, а високу якість ставить її в один ряд з аналогічною продукцією відомих брендів.

 

 

 

Тепер про кухоль. Матеріал виготовлення: неіржавка сталь марки 304 Stainless steel. Матеріал не схильний до корозії й легко чиститься. Спереду на кухлі вигравіюваний логотип бренда.

Об'єм: 450 мл. Цього об'єму цілком досить, щоб забезпечити повноцінною порцією напою дорослої людини. Конструкція кухля проста й універсальна. Метал як матеріал виготовлення дає кухля низку переваг. По-перше, вона не розіб'ється, тож Ви можете не побоюватися її впустити або вдарити об щось. По-друге, вона досить легка та практично не додасть ваги вашому спорядженню. По-третє — і це величезний плюс — у такому гуртку можна гріти воду. Вона не боїться високої температури та відкритого вогню, тому Ви можете встановити її на пічку типу «щіпоточниці» (або на сухому горючому) і закип'ятити 450 мл води. А отже, у будь-яку погоду, якщо у вас буде вогонь — у Вас буде окріп, гарячий чай тощо.

 

Кухоль забезпечений зручними складаними ручками. Їхня довжина дає змогу не обпектися, навіть якщо ви знімаєте кухоль із вогню, а завдяки розміру дають змогу зручно тримати кухоль навіть у рукавичках. Також є градація в грамах, що дає змогу використовувати її як вимірювальний посуд.

Незаперечною перевагою є компактність кухля: під час перевезення ручки складаються, що дає змогу економити місце.

 

 

 

 

 

Насамкінець хочеться зазначити, що кухоль об'ємом 450 мл від бренда M-TAC — це корисний, а часом і просто необхідний аксесуар для похідних або польових умов у будь-яку пору року. Ви зможете насолоджуватися комфортним питтям, крім того, ви можете закип'ятити воду прямо в кухлі — і у вас завжди буде гарячий чай. Кухоль від М-ТАС — справжня знахідка для тих, хто через різні причини довго перебуває на свіжому повітрі.

 

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами