Фотопастка SUNTEK CAM HC 810 Камуфляж

Фотопастка SUNTEK CAM HC 810 Камуфляж

Продавець:Red2Shop

4/5  ( 273 оцінок )

2 108

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Відсутнє заводське упакування

Відео 4K та зображення 36 МП. Садова камера SUNTEKCAM для дикої природи підтримує відео 1080P та зображення 24 МП, щоб показувати кольоровий день, чорно-білу ніч. Слідкуюча камера з 2,4-дюймовим РК-дисплеєм допомагає нам швидко переглядати зображення та відео без використання комп'ютера, а також ми можемо використовувати її для перегляду меню та налаштування мисливської камери.


Удосконалене нічне бачення - також доступна камера нічного бачення з дальністю нічного бачення 82 фути/25 м, 36 ІЧ-світлодіодів без свічення (940 нм) та 3 інфрачервоні датчики нічного бачення можуть допомогти нам знімати чіткі зображення та відео вночі або у слабке світло, турбуючи людей та тварин.


Швидкий тригер за 0,2 секунди і кут виявлення 120° — як тільки цілі, що рухаються, входять в діапазон сканування ІЧ-датчика, камері дикої природи потрібен найшвидший час — 0,2 секунди, щоб активувати камеру для зйомки фотографій/відео, що гарантує, що ви ніколи не пропустите швидко рухається гру. Завдяки куту виявлення 120 ° та відстані виявлення 65 футів ви можете отримати чудовий ширший огляд.


Водонепроникний та багатофункціональний IP66. Водонепроникна конструкція IP66 та екстремальні робочі температури (від -4 ℉ до + 158 ℉ (від -20 ℃ до + 70 ℃)) гарантують, що камера-пастка може знімати відео та фотографії в суворих умовах, таких як дощ, сніг. , пустеля і т. д. Ви можете застосовувати садові камери для активного відпочинку, включаючи полювання, домашню безпеку, моніторинг дикої природи, розвідку та садову камеру-пастку.


100% задоволення. В комплект поставки входять камера дикої природи, SD-карта на 8 ГБ, USB-кабель, ремінь кріплення, кронштейн для настінного монтажу, гвинт кріплення, посібник користувача

Характеристики

Кут огляду, °
Дисплей
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами