Медичний підсумок висувний водонепроникний MALVA Roll WOODLAND, Підсумок під аптечку (22х12 см, діаметр 8 см), Польова аптечка

Медичний підсумок висувний водонепроникний MALVA Roll WOODLAND, Підсумок під аптечку (22х12 см, діаметр 8 см), Польова аптечка

Продавець:Best Flasheng

3.6/5  ( 15 оцінок )

1 400

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок медичний горизонтальний Roll (22х12 см, діаметр 8 см) - нове рішення від конструкторів бренду Мальва. Підсумок призначений для носіння в отворі задньої кишені пластини бронежилета: Особливістю даної моделі є його зручна форма у вигляді ролу, завдяки якій він займає мінімум площі, не конфліктує з іншим спорядженням і не заважає сидячи в положенні під час пересування транспортним засобом, і додає поперекову підтримку під час їзди в повній комплектації. Медичний підсумок є обов'язковим елементом спорядження і стане незамінним під час надання першої невідкладної допомоги.

Виготовлений із Cordura - надміцного матеріалу, стійкого до стирання та високих навантажень. Додаткова знімна липучка на велкро клапані підсумка допоможе інтегрувати його в будь-яку плитоноску, де нижня частина задньої кишені закривається на велкро.

Підсумок складається з двох частин: зовнішнього чохла, що є фіксувальним елементом, і аптечки під IFAK (індивідуальна аптечка першої допомоги). Аптечка з'єднується з чохлом за допомогою велкролипучки, щоб запобігти випадковій втраті. Фронтальний клапан підсумка оснащений ідентифікатором у двох кольорах - традиційний для аптечок червоний або чорний, щоб зробити підсумок менш помітним.

Просто візьміться за лівий або правий висувний язичок, висмикніть вкладку, щоб отримати доступ до вмісту IFAK, і приступайте до роботи. Roll також може бути закріплений на передній частині носія пластин, бойовому поясі або будь-якому іншому місці, де використовується досить велика застібка-липучка. У комплект входить зовнішній підсумок і підсумок-вкладиш.

Особливості:

  • Висока якість матеріалу забезпечує довговічність підсумка і збереження медичних приладів і матеріалів у ньому.
  • Внутрішній простір підсумка обладнано відсіками і кишенями різного розміру, що забезпечує зручне і організоване зберігання медичних матеріалів та інструментів.
  • Просто візьміться за лівий або правий висувний язичок, витягніть вкладку, щоб отримати доступ до вмісту IFAK, і беріться до роботи.

Матеріали:

  • Cordura WOODLAND® Original 1000 den

Вироблено в Україні!

Характеристики

Призначення
Колір
Матеріал
Розміри
  • (22х12 см, діаметр 8 см)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами