Куртка мембранна зимня STS Шторм ЗИМА ММ-14 48/4

Куртка мембранна зимня STS Шторм ЗИМА ММ-14 48/4

Розмір: 48

Продавець:Старюд

5 500

4 950

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Куртка мембранна утеплена Шторм Зима.

Мембранна куртка Шторм Зима розроблена для захисту від вітру і дощу в зимову пору року. Обладнана капелюхом, який може бути відрегульований за об'ємом і обхватом. Утеплена нез'ємною підстібкою. Комір стійка обладнаний флісом, що відмінно захищає горло від застуди. Суцільний, зовнішній, шар мембрани дає змогу перебувати під дощем тривалий час і не промокнути, а надлишок тепла й пари відводиться через поверхню куртки, завдяки чому користувач почувається комфортно навіть в процесі активних дій.

Основна блискавка надійно закрита вітрозахисним клапаном, на велкро липучках, що оберігає від продування та промокання куртки через змійку блискавки, по центру клапана розташована велкро панель для розміщення погона. Дві внутрішні кишені, обладнані блискавкою, призначені для розміщення документів. Внутрішня кишеня, відкрита, з флісу - дає змогу зберігати і не застуджувати електроніку (телефон, павербанк, навігатор, рація тощо) з метою підтримки заряду в ній.

Зовнішні нагрудні альфа-кишені, досить просторі, закриті блискавкою і захищені фіксованим клапаном, мають внутрішні підкишенькові кишені для сортування всіляких дрібниць (ключі, дрібні гроші, запальничка тощо).

Плечові кишені закриті на блискавку. Так само на кишенях передбачено кріплення для патчів у вигляді велкро панелей з фірмовим Х-подібним вирізом.

Низ куртки обладнаний шоккордом із фіксатором для утяжки подолу, а також гачком (поруч із блискавкою) для притиснення подолу: шоккорд із задньої, нижньої частини, проводиться про між ніг і чіпляється за гачок - забезпечує збереження теплого повітря усередині куртки і невидування його поривами сильного вітру в негоду. 

Манжети рукавів регулюються стрічкою (велкро) за обхватом.

Усередині куртки, з правого боку, вшита ID-табличка для заповнення, щоб користувач міг підписати свою куртку і довго не шукати серед таких самих.

Усі шви проклеєні та герметичні, що дає змогу впродовж кількох годин перебувати під проливним дощем і залишитися сухим.

Ця куртка стане незамінним атрибутом гардероба не тільки військовослужбовцям і представникам силових структур, а й любителям активного способу життя, туристам і у звичайному повсякденному житті.

Прати за температури не вище 30 С.

Матеріал: тканина мембрана 

Утеплювач: мікролофт

Фурнітура: YKK, Woojin Plastic

Характеристики

Сезон
Розмір
Матеріал (склад)
  • мембранна тканина
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами