Комплект Adams Arms для газ. системи AR15 Mid

Комплект Adams Arms для газ. системи AR15 Mid

Продавець:AstreiaUpgrade

24 508

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Adams Arms: Передовий комплект для газової системи AR15 Mid

Adams Arms пропонує інноваційний поршневий комплект для газової системи AR15 Mid. Цей набір дозволяє стрільцям з легкістю модернізувати стандартну газову систему типу DI для зброї на платформі AR-15, знижуючи забруднення нагаром і залишками пороху.

Основні характеристики:

1. Універсальність: Комплект придатний для моделей Carbine, Mid і Rifle, що підходить для зброї з різною довжиною ствола.
2. Високий рівень налаштування: П'ять різних налаштувань поршня (100%, 74%, 53%, 32%, 11%) для оптимізації автоматики карабіна залежно від умов стрільби.
3. Зносостійкість: Деталі системи піддаються спеціальним методам обробки, що гарантує їх тривалий термін служби, що підтверджується довічною гарантією від виробника.
4. Високоякісні матеріали: Набір виготовлений зі сталі і покритий чорним оксидом. Газовий поршень виконаний з нержавіючої сталі.

Призначення: Набір спроектований для зручного використання в умовах установки додаткового обладнання, такого як саундмодератори, завдяки можливості точного регулювання поршня.

Характеристики

Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами