УСМ для FN SCAR 17

УСМ для FN SCAR 17

Продавець:AstreiaUpgrade

38 368

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Установка удосконаленої системи управління спуском (УСМ) для FN SCAR 17 дозволяє вам насолоджуватися більш точним та зручним стрільбищем. 

За заводськими налаштуваннями, зусилля, необхідне для спуску, складає 1,5 кг. Цей одноступеневий УСМ спроектований для всіх моделей карабінів FN Scar.

Основні характеристики та переваги УСМ для FN SCAR 17:

1. Регульоване зусилля: УСМ має регульоване зусилля натискання на спуск. Надається можливість вибору з трьох різних варіантів налаштування:

   - 2-2,5 фунта (0,9 кг - 1,1 кг): Легке зусилля спуску ідеально підходить для стрільби з легших гвинтівок, допомагаючи утримувати ціль стабільно під час пострілу.

   - 3-3,5 фунта (1,3 кг - 1,5 кг): Середнє зусилля, що ідеально підходить для широкого спектру застосувань, включаючи стрільбу з мішеней, полювання та спортивні змагання.

   - 4,0 фунта (1,8 кг+): Важке зусилля спуску підходить для умов полювання в холодну погоду або при стрільбі в рукавичках.

2. Оригінальні шарнірні штифти: Для спускового гачка використовуються оригінальні шарнірні штифти вашої гвинтівки, забезпечуючи найвищу якість та сумісність.

3. Проста установка: Для встановлення УСМ не потрібні додаткові деталі. Процес установки легкий та ефективний.

Збільште продуктивність та точність вашої FN SCAR 17, встановивши удосконалений УСМ. Замовте його зараз та насолоджуйтесь вдосконаленим стрілецьким досвідом.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами