Туристичний ніж із нержавіючої сталі Morakniv Flex Pro (8.8 см)

Код:  415414683

Туристичний ніж із нержавіючої сталі Morakniv Flex Pro (8.8 см)

Код:  415414683

Немає в наявності

616

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нож Morakniv Flex профессиональной серии рекомендован для разрезания резины, пластика, идеально подходит для работ с заглушками, силиконовыми соединениями или деталями шлангов. Лезвие выполнено из нержавеющей стали Sandvik 12C27, выдерживает высокую нагрузку. Рукоять эргономичной формы, с защитой пальцев, с резиной TPE. Модель оснащена чехлом. Этот нож предназначен для строительных и ремесленных работ. Характеристики: Материал клинка: нержавеющая сталь Материал рукоятки: резина Конструкция: нескладной Твердость: 56-58 HRC Длина лезвия: 8.8 см Длина общая: 20.3 см Толщина лезвия: 1.3 мм Вес: 96 г

Характеристики

Додаткові характеристики
  • оснащений невеликим клинком форми drop-point з прямим заточуванням ріжучої кромки, що дозволяє йому однаково добре різати і колоти. Крім цього, на піхвах є скоба із пластику для можливості кріплення на поясі.
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».