АКСУ 74 5.45 ПБС Глушник + Тромікс + Буфер + Чохол + Накладка.

АКСУ 74 5.45 ПБС Глушник + Тромікс + Буфер + Чохол + Накладка.

Продавець:AstreiaUpgrade

3 520

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Преміум Комплект для АК-74 калібром 5.45: Глушник, Тромікс, Буфер, Мультифункціональний чехол (двосторонній зима/літо) та Ексклюзивна накладка на ручку автомата

Завдяки принципу гідрозатвору, наш глушник забезпечує бездоганну роботу даже під час інтенсивних черг. Матеріал виготовлення - високоякісна сталь двох видів - запобігає надмірному нагріванню та захищає ПБС, що критично важливо для АКСУ.

Технічні параметри глушника:

- Вага: до 440 грм.
- Довжина: 200 мм.
- Діаметр: 40 мм.
- 10 симетричних камер з додатковою камерою дожигу.

Глушник не розривається завдяки своїй конструкції. Він також виконує функцію радіатора, завдяки тепловим зазорам, що зменшує ризик перегріву автомата.

- Буфер -  (підходить для ак 47, ак 75, рпк, свд) встановлюється на возвратну пружину. Це інноваційний інструмент для зменшення віддачі, покращення звуку роботи затворної рами і збільшення швидкості стрільби на 30%. Його довговічність та якість матеріалу роблять його незамінним.

- Чохол - Двосторонній (зима/літо) призначений для всіх погодних умов. Кріплення МОЛЕ, водонепроникний матеріал та зашморг зверху.

-Тромікс - виготовлений з м'якого, але міцного поліуретану. Еластичний, приємний на дотик і має плотну посадку.

- Накладка на ручку автомата - наша новаторська розробка. Ця проста в установці накладка покращує ергономіку та комфорт використання, не потребуючи знімання ручки.

Ми впевнені у якості наших товарів, тому гарантуємо повернення коштів, якщо ви залишитесь незадоволені. Не компрометуйте якість, обирайте наш преміум комплект для вашого АК-74!

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами