M-Tac чохол бронежилета низькопрофільний Black Medium

Код:  415533549

M-Tac чохол бронежилета низькопрофільний Black Medium

Код:  415533549

Немає в наявності

4 268

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис


 Плейт-керріер прихованого зразка від бренду M-Tac – це низькопрофільний захищений плейт розроблений під носіння з плитами SAPI 10x12 або м'якою бронею SAPI 10x12. Обладнаний регулюванням на плечах для підгонки під потрібний розмір.
M-Tac чохол бронежилета низькопрофільний зроблений із високоякісного матеріалу, має по дві вбудовані кишені з кожного боку, в які можна розмістити магазини або рацію. Камербанд за рахунок еластичності можна легко відрегулювати за розміром. Спереду він оснащений велкро застібками.    

Матеріал: 500D CORDURA
Велкро: YKK

M-TAC ЧОХОЛ БРОНИЖЕЛЕТА НИЗЬКО ПРОФІЛЬНИЙ


Низко профільний чохол бронежилета від вітчизняного бренду М-ТАС - це плитоноска Plate carrier прихованого зразка, призначена для носіння під верхнім одягом. Розроблена під носіння з плитами SAPI 10x12 або м'якою бронею SAPI 10x12 і виконана з матеріалів найвищої якості. Ця модель стане незамінною при виконанні ряду службових і бойових завдань, особливо в обмеженому просторі (наприклад, в будівлях) і в тих випадках, коли не потрібно привертати до себе зайву увагу. Вона має невелику вагу і мінімальний обсяг. При цьому забезпечує максимальну свободу дій і рухів, що робить її незамінною в багатьох ситуаціях.





Модель доступна в таких кольорах:
- Coyote
- Black

Бренд М-ТАС виробляє продукцію Military, Tactical & Outdoor спрямованості з 2014 року. При цьому приділяючи значну увагу тактичного і армійському спорядження, в якому потребують українські військові і співробітники силових відомств. Нові моделі спорядження розробляються з урахуванням світових розробок в даній сфері. Частина вже випущених моделей пройшла випробування в зоні АТО / ООС. Це свідчить про те, що вітчизняний виробник випускає продукцію, що становить гідну конкуренцію аналогічним товарам зарубіжних виробників.  

Розглянемо модель низко профільного чохла бронежилета від М-ТАС.



Матеріал виготовлення - Cordura 500D (США). Цей матеріал має високий коефіцієнт міцності і зносостійкості. Cordura відмінно тримає форму, при намоканні не деформується, стійка до стирання і впливу ультрафіолету, витримує великі навантаження. Завдяки високим експлуатаційним характеристикам Cordura активно використовується для виробництва армійського і тактичного спорядження. 

Конструктивно чохол бронежилета складається з двох модулів (нагрудного і спинного) з розміщеними всередині кишенями для бронепластин та амортизуючих елементів. Кишені розраховані під плити SAPI, які мають розмір 10х12 дюймів. Крім того, виріб можна використовувати в комплекті з м'якою бронею SAPI аналогічного розміру. Бронепластини в комплектацію не входять. 



Доступ до кишень знаходиться знизу. Відкривши клапан на velcro, вставляємо плиту і закриваємо його. 

Для максимального комфорту під час експлуатації виробник передбачив можливість регулювання виробу по фігурі. Жилет регулюється по обхвату і висоті.
Для регулювання по висоті просто перестібаєте липучки велкро на плечах, і довжина регулюється до необхідного розміру.





Для регулювання за обсягом передбачені липучки на талії. Принцип роботи такий же, як і на плечах. 



Боковини виконані з двох шарів широкої еластичною гумки. Вони прострочені таким чином, що утворюють три відкритих кишені з кожної зі сторін.



У них помістяться рація або магазини АК74 або М4 / AR15.



Конструкція кишень надає швидкий доступ до вмісту, яке може бути вилучено за лічені секунди. Кишені прострочені посиленою ниткою.

Спереду і ззаду, у верхній частині чохла, розташовані велкро-панелі, на яких можна розмістити патчі або ID-ідентифікатори. 





Низко профільна конструкція чохла робить його малопомітним під верхнім одягом. Навіть в спорядженому стані, з плитами і магазинами.



А продуманий дизайн дозволяє додати додатково передню панель з молле інтерфейсом.



яка кріпиться на велкро панель і спеціальні стропи (на карабіни).





На завершення слід зазначити, що модель низко профільного чохла бронежилета від вітчизняного бренду М-ТАС - це ідеальний варіант носіння бронезахисту та спорядження під одягом, що дозволяє залучати мінімум сторонньої уваги. Продуманий крій підвищує функціональність вироби: бічні кишені з еластичної гумки дають можливість переносити до 6 магазинів АК / AR серії, рацію і т.п. Plate carrier можна оптимально підігнати під фігуру конкретного бійця. Надійні матеріали, фурнітура та міцність кожної деталі гарантують тривалий термін експлуатації виробу навіть в польових умовах.  


Характеристики

Розмір
Призначення
Додаткові характеристики
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image