Дощовик Пончо MIL-TEC

Дощовик Пончо MIL-TEC

Продавець:Fayna

4.5/5  ( 312 оцінок )

480

429

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей продукт є частиною спорядження від німецького бренду Mil-Tec® і є повністю водо- та вітрозахисним плащем, який забезпечує захист від несприятливих погодних умов під час подорожей або гірських експедицій. На додаток до своєї основної функції, цей плащ можна використовувати як брезент для спорудження укриття, чохол для спального мішка, що не промокає, ізоляцію від землі або маскування. Крім того, він може бути використаний як брезент або вітрозахист, а також при виживанні для добування води та інших цілей. Загалом, цей плащ Mil-Tec® є важливою частиною спорядження для тих, хто віддає перевагу активному відпочинку на природі і готується до різних несприятливих умов.

Виготовлений із гнучкого матеріалу 100% ПВХ (вініл). ПВХ повністю водонепроникний і витримує тиск 1600 мм водяного стовпа. Міцний вініл стійкий до розривів та проколів. Фактурна поверхня (матова) не відбиває світло. Елементи пончо з'єднані широкими зварними швами – водонепроникні. Пончо від дощу, повністю виготовлене з водонепроникного ПВХ-пластику. Вбудований капюшон захищає голову від дощу та вітру. У комплект входить сумка з поліефірної сітки, що закривається на липучку. Сучасний крій забезпечує комфорт та практичність. Боки пончо застібаються на кнопки, що утворюють рукави і запобігають його підвертанню. Клямки дають можливість з'єднати кілька частин в один великий лист. Накидка оснащена великим капюшоном. У комплект входить повітряний сітчастий чохол, що закривається на липучку. Вушко дозволяє прикріпити карабін та прикріпити пончо до рюкзака. Чохол дозволяє сушити плащ на ходу. Цей продукт ідеально підходить для коротких та тривалих поїздок у поле. Він з успіхом укриє дорослу людину з рюкзаком. В екстремальних умовах, відстебнувши та повісивши його, можна створити невеликий намет або брезент. Спорядження, яке варто мати під рукою не лише під час відпочинку на природі, а й у бардачку автомобіля та у багажнику велосипеда. Цей продукт ідеально підходить для коротких та тривалих поїздок біля поля. Він з успіхом укриє дорослого з рюкзаком. В екстремальних умовах, відстебнувши та повісивши його, можна створити невелику палатку або брезент. Спорядження, яке варто мати під рукою не тільки під час відпочинку на природі, а й у бардачку автомобіля та у багажника велосипеда.

Характеристики

Матеріал (склад)
  • 100% ПВХ
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами