Черевики зимові Sturm Mil-Tec Snow Boots Arctic (Чорні) 45

Черевики зимові Sturm Mil-Tec Snow Boots Arctic (Чорні) 45

Продавець:disguise

3 400

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

БОТИНКИ MIL-TEC ARCTIC

« Тінсулейт Арктика » — утеплені чоботи призначені для експлуатації в умовах низьких температур, будь-яких погодних умов і сфер застосування. Ця модель взуття вирізняється агресивним дизайном, функціональною конструкцією, теплоізоляційними матеріалами та надійною конструкцією.

Насамперед варто зазначити нижню частину основного черевика, яка зроблена з жорсткої товстої гуми, вона забезпечує повний захист усієї стопи від вологи та можливих фізичних чинників. Верхня частина виготовлена з надійних синтетичних матеріалів, що мають гарні вологозахисні та паропроникні властивості.

Внутрішня частина представлена пінним утеплювачем у поєднанні з утеплювачем ThinsulateTM, який є чудовим теплоізоляційним матеріалом, підкладка виготовлена з поліестеру. Також усередині черевика є спеціальна ущільнена вставка, що забезпечує виняткове збереження тепла. Він виготовлений із поліестеру, утеплювача ThinsulateTM і підкладки з перфорованої фольги, яка чудово пропускає повітря.

Підошва має агресивний малюнок протектора, а особливий склад матеріалу підошви забезпечує чудове зчеплення в умовах низьких температур. Верх черевика має куліску зі стопорами для кращої теплоізоляції та загального захисту стопи, внизу дві стропи із застібками для кращої посадки та прилягання черевика до ноги. Носок і п'ята, які є зонами стресу, посилені щільнішим литтям із гуми, нижня частина гомілки також захищена зовнішньою гумовою накладкою. Задня частина черевиків має спеціальну світловідбивну вставку для безпечного пересування вночі.

Завдяки високій зносостійкості, теплоізоляційним і вологовідвідним властивостям польові черевики Thinsulate Arctic забезпечать винятковий комфорт у будь-яких погодних і температурних умовах. Так що ця модель підійде людям, які довго проводять час на природі: мисливцям, рибалкам, працівникам високої фізичної активності або просто в громадянському господарстві.

  • Зовнішній і внутрішній черевик
  • Утеплювач тинсулейтTM
  • Чудова ізоляція й захист від вологи
  • Регульований шнурок і шнурок із застібкою-липучкою
  • Матеріали: верх зі 100% поліестеру; Підошва з термопластичної гуми; пінопластовий утеплювач ThinsulateTM; Підкладка зі 100% поліестеру; Внутрішній шар черевика зі 100 % полиэстера

Характеристики

Розмір
Колір
Сезон
Наявність блискавки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами