Тактичні черевики Sturm Mil-Tec Squad Stiefel 5 Multicam 39 12824041

Тактичні черевики Sturm Mil-Tec Squad Stiefel 5 Multicam 39 12824041

Продавець:disguise

3 200

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики MIL-TEC SQUAD STIEFEL 5 Мультикам – призначення моделі

Тактичні черевики SQUAD STIEFEL 5 Multicam – це високоякісне надійне взуття, виконане за європейськими стандартами німецькими майстрами компанії Мілтек. Відмінною особливістю виробу є його оригінальний камуфляж Multicam®. Таке забарвлення дуже популярне у світі завдяки своїм властивостям: він добре приховує людину в будь-якій місцевості - від пустелі до лісу.
-

Подана модель – 12824041 – розрахована на дорослих. Сезон: весна/осінь (демісезонні). Має високу якість виконання, надійна, зносостійка та невибаглива. Застосовується взуття MIL-TEC SQUAD STIEFEL 5 як військовими, так і міськими умовами. Черевики також можуть використовуватися гравцями в пейнтбол та страйкбол, мисливцями, мандрівниками та рибалками.

Виконання армійських черевиків Мультикам Сквад Стієфел 5 від Міл-тек

Черевики міцно фіксують гомілковостоп, важать близько кілограма. Верх виконаний з натуральної замші (на основі коров'ячої шкіри), яка робить виріб, що носиться довго, м'яким і приємним на дотик. Внутрішнє оздоблення – поліестер. Цей тонкий і легкий матеріал характеризується міцністю, зносостійкістю та високою стійкістю до низьких температур. Підкладка з поліестеру відштовхує вологу. Тканина гіпоалергенна.

-
Підошва демісезонних черевиків SQUAD STIEFEL 5 INCH MULTICAM® від Mil-tec зроблена композитною. М'яка гума, що утворює нижній шар, відіграє роль амортизатора. Вона добре витримує вплив слабких хімікатів. Основою верхнього шару підошви виступає ізолююча піна EVA (етиленвінілацетат), що зберігає ноги теплими та сухими. Це екологічний, спінений, високоефективний каучук. Матеріал дуже легкий, але при цьому пружний, знижує ступінь стомлюваності ніг та робить носіння взуття комфортним. Підошва з нього практично не стирається, тому слугує дуже довго.
-
Інші переваги EVA:
• матеріал легший за ПВХ у чотири рази;
• високий рівень гігієнічності;
• матеріал відноситься до розряду ортопедичних – він пружний, гнучкий та еластичний.

-
Устілки виконані з поліестеру та легко замінюються. 

-
В області задника передбачені пластикові вставки, що слугують для додаткової фіксації ноги. Верхня частина моделі Сквад Стієфел 5 Мультикам з'єднується з підошвою методом вулканізації.
У черевиках використовуються нейлонові шнурки. Шкарпетка та п'ята посилені шкірою. Також є металеві скоби для швидкого шнурування.

Характеристики

Розмір
Наявність блискавки
Матеріал підкладки
  • 100% поліестеру
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами