Берці літні Frontier Rubber Койот 45

Берці літні Frontier Rubber Койот 45

Продавець:disguise

2 000

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Щільний обхват гомілки. Черевики мають високу халяву, добре фіксують ногу, уберігають її від вивихів і розтягувань

Легка підошва. Основу підошви становить EVA гума. Це легкий матеріал, відмінно пом'якшує удари об поверхню землі. Завдяки амортизаційним властивостям взуття перебувати в ній комфортно навіть тривалий час. Матеріал стійкий до стирання, а різноспрямовані протектори достатньої глибини не дадуть взуття ковзати на гладких поверхнях. Внутрішній шар підошви має пористу структуру, що сприяє збереженню сухості і тепла.

Дихаючі властивості. Завдяки комбінації натуральної мелковорсістой шкіри, здатної до вентиляції, і фрагментів кордури черевики відмінно пропускають потоки повітря. Тканинні вставки відводять вологу назовні, позбавляючи Вас від проблем попрілості.

Продумані дрібниці. Ущільнений язичок м'яко прилягає до ноги, даруючи приємні відчуття. Його прошили до самого верху, що виключає потрапляння пилу і вологи через цю область. Носок і п'ята, найбільш схильні до ударам, посилені. Шнурки еластичні і щільні. Завдяки гачкам (а не стандартним кільцям) вони швидко надягають і знімаються. Міцні люверси-гачки оброблені антикорозійним покриттям.

Характеристики

Розмір
Наявність блискавки
Матеріал підошви
  • Основу підошви становить EVA гума
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами