Тактичний костюм SMILO cargo Softshell BLACK, XS, Softshell

Тактичний костюм SMILO cargo Softshell BLACK, XS, Softshell

Продавець:UTO Place

3 300

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Костюм з матеріалу softshell поєднує в собі ультрасучасні куртку та штани. Створений для активних шукачів пригод, цей костюм є втіленням тактичної функціональності та комфорту.

Розроблена з урахуванням тактичної функціональності, куртка має ряд ретельно продуманих елементів. Численні кишені (дві великі основні кишені спереду, дві кишені на лівій руці та одна на правій) прикрашають зовнішній вигляд, забезпечуючи достатнє місце для зберігання необхідного спорядження та аксесуарів. Ці кишені стратегічно розташовані так, щоб забезпечити легкий доступ до них, дозволяючи швидко діставати речі. Крім того, куртка оснащена з обох боків розпорками на замках для кобури.

Передня застібка-блискавка оснащена штормовим клапаном, що забезпечує додатковий захист від негоди, ефективно блокуючи вітер та дощ. Крім того, можна підняти та зафіксувати комір, щоб захистити шию, а регульовані манжети забезпечують щільне прилягання та запобігають проникненню холодного повітря. Капюшон забезпечений двома еластичними шнурками з фіксаторами, які дозволяють легко підігнати його під потрібний об'єм.

Тактичні штани з матеріалу softshell, розроблені з тактичною досконалістю, мають ряд регульованих функцій. Пояс має еластичну резинку для зручної та надійної посадки, що дозволяє розтягнути ширину до 8 см. Застібки-липучки на щиколотках забезпечують щільне прилягання, запобігаючи потраплянню сміття та холодного повітря. Крім того, виточка на колінах надає форму і дозволяє комфортно рухатись.

Посилені кишені забезпечують достатньо місця для зберігання необхідного спорядження та аксесуарів, зокрема: 2 задні кишені на заклепку, зручні передні кишені, права бокова кишеня має розділення для телефону та ліхтарика або складного ножа, ліва бокова кишеня має замок. Додатково наявні два кільця для можливості зачіпати ключі або інші предмети.

Вишуканий дизайн та сучасний силует костюма роблять його однаково зручним як на природі, так і в місті. Доступний у широкому діапазоні нейтральних тонів, він легко доповнить будь-який гардероб, створюючи відчуття впевненості та готовності.

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами