Літні армійські черевики ЗСУ Богун у оливкові 41 розмір

Літні армійські черевики ЗСУ Богун у оливкові 41 розмір

Розмір: 41

Продавець:SF military

2 400

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Армійські черевики ЗСУ Богун


Богун - це прекрасні тактичні черевики для силовиків, армії, охоронних структур, спецназу, туристів, мисливців, спортсменів та страйкболістів. Вони підійдуть як для військового застосування, так і для занять спортом або повсякденного використання EDC в міських умовах.
Конструкція черевика така, що нога надійно фіксується і не ковзає у взутті. Відповідно черевик не натирає і травмує ногу. В задній частині м'яка подушка допомагає щільно і комфортно охоплювати ногу і фіксувати черевик на нозі. При виробництві черевиків Богун використовуються тільки найякісніші матеріали:
Натуральна шкіра, прогумована водовідштовхувальна кордура, масло бензостійка підошва, німецька армована нитка, посилені міцні шнурки та італійська фурнітура. Армійські черевики Богун - чудовий зразок військово-тактичного та поліцейського взуття. Вони більше схожі на високі кросівки. Зручні та м'які.
 Бойові черевики Богун які можна купити в нашому інтернет магазині - взуття створене для силових структур, а значить якість у них набагато краща ніж у звичайному цивільному взутті і здатні витримати набагато більші навантаження! Черевики Богун-взуття що ніколи не підведе. Ми впевнені у своєму взутті, тому готові надати гарантійне обслуговування за умови дотримання розумних умов експлуатації.

Важливо! Якщо раптом Ви не знаєте свій розмір, то поміряйте ногу так як показано на малюнку і повідомте нам отриманий замір. Ми підберемо під ВАС! Важливо міряти точно. Як наміряєте такий розмір надішлемо.
36/37-24.5см
38/39-25.5см
40/41-26.5см
42-28см
43-28.5см
44-29.5см
45-30см
46.-30,5см

Характеристики

Розмір
Сезон
Матеріал підкладки
  • Сітка
Матеріал верху
Матеріал підошви
  • Поліуритан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами