Демісезонні гірські тактичні берці ЗСУ Legion black lizard SPETSNAZ чорні з натуральної шкіри 40 розмір

Демісезонні гірські тактичні берці ЗСУ Legion black lizard SPETSNAZ чорні з натуральної шкіри 40 розмір

Продавець:SF military

2 500

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гірські тактичні берці ЗСУ Legion black lizard SPETSNAZ


Тактичні берці Легіон - класична модель, що чудово зарекомендувала себе на різних театрах військових дій. Перші варіанти такої моделі стали з'являтися за часів війни у В'єтнамі. Особливо такі черевики любили піхотинці та бійці спецпідрозділів. Згодом конструкція була покращена сучасними матеріалами. Стара каучукова підошва була замінена на полімерну з високою опірністю машинному маслу та бензину. Текстильні вставки на халяву черевика були покращені високоякісною кордурою. Саме в такому сучасному варіанті ви можете купити у нашому магазині ці якісні армійські черевики з високим берцем.
Основне завдання військового взуття - підтримка високої боєздатності солдата, що просто неможливо без високих стандартів якості:
1. Матеріали – шкіра високої якості вищого гатунку. З великої шкіри корови можна зробити всього 2 пари берц високої якості, тому що саме на стільки пар взуття підходить за вимогами шкіри в цілій шкурі. Олія та бензостійка полімерна підошва. Кордура щільністю 800ден з прогумованим покриттям, що пропускає пар у зовнішнє середовище і не пропускає воду із зовнішнього середовища в черевик. Італійська фурнітура. Якісні міцні шнурки.
2. Якість - тактичні черевики Legion надійно прошиті німецькою армованою ниткою та якісно проклеєні. Ми впевнені у своєму взутті, постійно покращуємо його та готові надати гарантійне обслуговування при дотриманні розумних правил експлуатації.
3. Комфорт використання - черевик легкий та зручний. Мала вага черевика не навантажує ногу і не стомлює при статичних і динамічних навантаженнях. Вони однаково зручно бігати, стояти, стрибати. Черевики Легіон відчуваються на нозі як кросівки. Високий берц надійно утримує ногу і оберігає гомілковостоп від травм. Підвернути, вивихнути або навіть поламати ногу під час руху на пересіченій місцевості легко. Легіон підтримує боєздатність солдата на найвищому рівні оберігаючи ноги від травм. По верху берці йде пом'якшувальна подушка, що підвищує зручність використання.
4. Розношування – при замовленні взуття обов'язково повідомте нам ширину ступні, щоб ми виготовили берці саме на вашу ногу. Навіть стандартні берці легіону мають високий динамічний потенціал адаптації по нозі. Цьому сприяє натуральна шкіра найвищої якості. Зазвичай взуття повністю адаптується по нозі за 1-2 дні максимум.
5. Колірна гама - використання шкіри різних кольорів та типів дозволяє підібрати різні варіанти для різних умов та місцевості. Пісочна, коричнева, оливкова, зелена, чорна, сіра шкіра або чорна та коричнева замша, а також кордура в кольорі олива (Olive), койот(Coyote), чорна (Black), мультикам(Multicam), український цифровий камуфляж піксель мм14(Digital pixel UA mm14).
6. Вибір сезонів – Берці Legion спочатку спроектовані як модульне взуття. Вони дозволяють надати високоякісні та ремонтно придатні черевики в літньому полегшеному варіанті, демісезонному з мембраною або зимовому варіанті з хутряною підкладкою. Версія Legion black lizard SPETSNAZ - забезпечує ще більше надійності, міцності та зручності. Модель адаптована для армії та спецпідрозділів поліції. Поліпшений язичок, стрічка фіксації шнурків та язичка, якісніша шкіра, зручна трекінгова м'яка устілка та інші покращення!
.
Черевики Legion - класичне універсальне взуття для армії, спецпідрозділів, співробітників охоронних фірм, органів держбезпеки та поліції. Ці берці перевірені часом, якісні настільки, що ми даємо на них гарантію і є одними з найкращих зразків військового взуття, яке можна купити в Україні.

Важливо! Якщо раптом Ви не знаєте свій розмір, то поміряйте ногу так як показано на малюнку і повідомте нам отриманий замір. Ми підберемо під ВАС! Важливо міряти точно. Як наміряєте такий розмір надішлемо.
36/37-24.5см
38/39-25.5см
40/41-26.5см
42-28см
43-28.5см
44-29.5см
45-30см
46.-30,5см

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами