Тактичні демісезонні кросівки ЗСУ "NATO Military Trainer" чорні 45 розмір

Тактичні демісезонні кросівки ЗСУ "NATO Military Trainer" чорні 45 розмір

Продавець:SF military

1 800

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні демісезонні кросівки ЗСУ "NATO Military Trainer"

Це класичні військові кросівки. Ця модель виробляється вже довго і користується постійною популярністю. ”NATO Military Trainer” - зручні, міцні, якісні та дуже витривалі кросівки. Вони спочатку спроектовані для військового використання та рекомендовані як штатне тренувальне та повсякденне взуття в армії, нацгвардії, поліції та інших силових структурах.
 Ці кросівки є універсальними. вони однаково добре підходять для бігу по пересіченій місцевості, піску, камінню, так і по бігу грунтовими дорогами, асфальту. При цьому універсальність виражається і в тому, що кросівки NATO Military Trainer підтримують максимально можливий для такого взуття комфорт. По суті, це дуже хороший варіант на всі випадки життя. Вага кросівок зовсім не відчувається. Якісна підошва не замерзає взимку.
”NATO Military Trainer” - добрі збалансовані кросівки на кожен день. І це чудовий інструмент для досягнення мети. Це не гоночний болід, а швидше швидкісний комфортний позашляховик для будь-яких умов використання. Довговічність та ефективність з класичним дизайном. М'які та зручні.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами