Кришка Osprey Hydraulics Bite Valve Cover На загубник

Кришка Osprey Hydraulics Bite Valve Cover На загубник

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 375 оцінок )

638

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Питна система Osprey Hydraulics Reservoir спеціальний пристрій для зберігання та транспортування індивідуального запасу питної води в пішому або велосипедному поході. Пристрій адаптований під установку у спеціалізованому відділенні багатьох моделей рюкзаків. Система передбачає можливість пиття в русі завдяки особливій конструкції, яка складається з резервуару, гнучкої трубки та перепускного клапана із загубником. Всі матеріали, що контактують з рідиною, є екологічно чистими і хімічно нейтральними, що забезпечує нешкідливість для здоров'я людини і не впливає на смак і запах води. В асортименті Osprey Hydraulics Reservoir представлені моделі з різними обсягами. Питна система Osprey Hydraulics Reservoir виводить оснащення та екіпірування сучасного туриста на принципово новий рівень.


Кришка Osprey Hydraulics Bite Valve Cover на загубник захищає питний клапан від попадання на нього бруду та пилу. Це нехитре, але дуже корисне доповнення до питної системи, яке дозволить підвищити комфорт користувача у важких та екстремальних умовах складного походу. Спеціальний гнучкий пластиковий ремінець з кільцем забезпечує кріплення кришки до нижньої частини клапана, що унеможливлює її втрату в процесі використання.

Характеристики

Матеріал
  • Метал
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами