Штани M-Tac Aggressor Gen II тактичні розмір койот M/R

Штани M-Tac Aggressor Gen II тактичні розмір койот M/R

Розмір: M-Regular

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 396 оцінок )

3 078

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Брюки M-Tac Aggressor Gen II койот, штани агресор, тактичні штани aggressor, штани військові Coyote

Тактичні штани Aggressor Gen II Flex від вітчизняного бренду M-TAC можуть стати одним з найулюбленіших елементів Вашого гардеробу. І справа не тільки у широкій сфері їх застосування (повсякденне носіння, тренування, стрільбища, походи, поїздки, та, втім, будь-яка outdoor-активність). Велику роль відіграє зручність крою та якість використаних матеріалів. І з першим і з другим модель проблеми не має.

 

 

 

Пошиті штани з легкої, однотонної тканини ріп-стоп, з водо- та брудо-захисним просоченням Teflon. Штани чудово витримують умови підвищеної експлуатації. А продуманий крій дозволяє зберегти свободу та комфорт рухів. Підібрані за розміром штани сидять настільки зручно, що за відчуттями здається, ніби одягнений у спортивні штани.

 

 

 

 

Тканина із вмістом поліестеру та бавовни приємна до тіла, добре тримає колір та відрізняється високою міцністю. Основним завданням дизайнерів штанів було зберегти комфорт рухів, і з цим завданням вони впоралися на всі сто відсотків – штани створюють відчуття легкості, не сковують рухи та виглядають стильно та солідно.

 

 

 

 

Компанія M-TAC на вітчизняному ринку з 2014 року і за цей час вже встигла міцно зайняти позиції у галузі Military, Tactical & Outdoor. При виробництві продукції M-TAC використовуються сучасні матеріали та технології. Переваги яких можуть оцінити прихильники бренду.

 

 

 

 

 

Тканина має водо- і брудовідштовхувальне просочення Teflon. Тефлон у структурі матеріалу абсолютно не відчутний і візуально не видно, але його властивості мають реальну дію. Бруд, пил чи вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись у краплі та легко очищаються простою щіткою.

 

 

 

 

Зручні широкі кишені із посиленими вставками. Штани розраховані на носіння з ременем завширшки до 5.5 сантиметрів. Спереду на кріпленнях для ременя нашиті пряжки для кріплення будь-чого (за допомогою карабінів).
На колінах є відсіки для м'яких вставок-наколінників.

 

 

 

 

 

Універсальна модель тактичних штанів Aggressor Gen II Flex від бренду M-TAC стане в нагоді у багатьох життєвих ситуацій. Незалежно від того, маєте Ви відношення до силових структур або просто цінуєте якісні функціональні речі. Куди б Ви не вирушили: на роботу чи полігон, у відрядження чи пікнік – штани Aggressor Gen II Flex забезпечать Вам комфорт, зручність та надійність.

 

 

 

 

Матеріал:
  • бавовна
  • поліестер
  • спандекс
Фурнітура: YKK

 

 

 

 

 

Teflon:
Має високі показники морозо - і теплостійкості. Він залишається еластичним та гнучким при значних температурах від -70 до + 270 °C, будучи найкращим ізоляційним матеріалом сучасності. Поряд з цим, Тефлон має відмінну адгезію і низький поверхневий натяг, не змочуючи ні жирами, ні водою ні іншими речовинами і можливими розчинниками.

 

 

 

 

Кишені:
-2 бічні брючні кишені (з посиленням у нижній частині, призначеним для кріплення ножа)
-2 задніх кишені
-2 стегна "карго" кишені з асиметричним клапаном на липучці
-1 фронтальна кишеня під телефон/блокнот зліва

 

 

 

Особливості:
Еластичний "тунельний" пояс із зручним регулюванням посадки штанів.
 
 
 Прати рекомендується в делікатному режимі за температури не більше 30 градусів. 

 

Характеристики

Колір
Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами