Штани M-Tac Aggressor Elite NYCO тактичні мультикам розмір L

Штани M-Tac Aggressor Elite NYCO тактичні мультикам розмір L

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 396 оцінок )

6 270

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани чоловічі M-Tac Aggressor Elite NYCO Multicam військові, Тактичні штани армійські Мультики Multicam

Тактичні штани Aggressor Elite NYCO ви можете використовувати як для тренувань, стрільбища, роботи, так і для ділової подорожі або прогулянки. Вітчизняний бренд M-Tac намагається вносити інноваційні технології на ринок. Пошиті штани з американської тканини NYCO ріп-стоп: 50% нейлон, 50% бавовна. Оптимальне поєднання стійкості до зношування та повітропроникності. Саме такої якості тканина йде на пошиття уніформи для військових армії США. . Оновним завданням дизайнерів штанів було зберегти комфорт рухів, і з цим завданням вони впоралися на всі сто відсотків — штани створюють відчуття легкості, не сковують рухів і мають стильний та солідний вигляд.Зручні широкі кишені з посиленими вставками. Штани призначені для носіння з ременем завширшки до 5.5 сантиметра. Спереду на кріпленнях для ременя нашиті пряжки для кріплення чого завгодно (за допомогою карабінів). Якісна фурнітура від компанії YKK. Добре підібрані за розміром штани так зручно сидять і носяться, що створюється враження, що одягнений у спортивні штани.      
 
 
 
 

Вітчизняний бренд M-TAC, наявний з 2014 року, постійно розвивається й удосконалюється. Під час виробництва продукції компанія намагається застосовувати інноваційні матеріали та технології. Одна з вельми успішних спроб впровадження закордонних технологій на вітчизняний ринок — це модель штанів Aggressor Elite NYCO.

 

Сфера застосування штанів надзвичайно широка — це тренування, практична стрільба, походи, повсякденне носіння. Модель також підійде працівникам поліції та інших силових структур. Легкі штани, що не сковують рухів і водночас мають високу зносостійкість, довго слугуватимуть вам вірою й правдою.

Штани мають 7 кишень:

- 2 великі настегенні кишені з клапанами на липучці velcro та можливістю швидкого доступу в положенні сидячи завдяки блискавкам.

- 1 відкрита врізна кишеня спереду зліва.Відмінно підійде для невеликих предметів, смартфона тощо.

- 2 задних кармана на клапанах с velcro.

- 2 бічні брючні кишені.

Штани мають посилення в нижній частині для кріплення спорядження на кліпсах: ножа, ліхтаря тощо. Наявність вставок істотно підвищує зносостійкість штанів і термін їх експлуатації.

Штани посилені в зонах, схильних до інтенсивного навантаження, а отже — посиленому стиранню: зоні колін, внутрішніх частин низу штанин, ззаду в зоні посадки.

Штани застібаються на блискавку, кнопку та внутрішню металеву скобу-гачок. Обсяг пояса регулюється завдяки вшитим із боків гумкам. Шлейки для ременя завширшки до 55 мм, на передніх шлейках два пластикові D-кільця для навішування дод. обладнання (наприклад, страхувального шнура та ін.).

По низу штанів передбачене регулювання за шириною за допомогою клапана на velcro та еластичного шнура, протягнутого по самому краю штанин.  

Штани Aggressor Elite NYCO від бренда M-TAC — це чудове поєднання інноваційних закордонних технологій і доступному вітчизняному споживачеві вартості. Такі штани підійдуть не тільки працівникам поліції або інших силових структур. Це чудовий варіант штанів для міста та outdoor-активності, для тренувань і повсякденного носіння.

 

Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами