M-TAC камербанд TIGER Multicam M/L

M-TAC камербанд TIGER Multicam M/L

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 357 оцінок )

2 337

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Інноваційний камербанд Tiger – нове дизайнерське рішення від бренду М-Тас, що дозволить модернізувати вашу плитоноску моделі Cuirass QRS.  

Камербанд відмінно підійде для військовослужбовців, правоохоронців, стрільців і всіх поціновувачів сучасного тактичного спорядження. Головна перевага виробу полягає у його легкій вазі, тому він не обтяжить плитоноску та дозволить прикріпити Molle сумісне спорядження. Підсумки можна кріпити, протягаючи стропи як через Cordura Squadron (це буде легший і швидший варіант кріплення), так і через Tegris (такий варіант забезпечує більш жорстке кріплення підсумків).

Завдяки жорсткій конструкції камербанд дозволяє щільно притиснути до тіла плитоноску, щоб вам було максимально комфортно під час інтенсивної ходьби або бігу. Жорсткий каркас камербанда зроблений із високотехнологічного термопластичного композиту Tegris по технології Laser Cut та обшитий Cordura Squadron. Революційний матеріал Tegris від компанії Milliken® (США) має меншу вагу, ніж традиційні термопластичні композити, але при цьому здатний витримувати велике навантаження. Фастекси швидкого скидання з фурнітури 2М ROC Buckle дозволять за лічені секунди від'єднати камербанд, просто потягнувши за темляки в напрямку стрілочок.

Даний елемент спорядження кріпиться під фронтальний Flap плитоноски за допомогою велкро липучок, а в задній клапан він вплітається за допомогою Shock Cord.

Для захисту живота, боків і торса від уламків і рикошетів, камербанд Tiger можна додатково доукомплектувати M-TAC БАЛІСТИЧНИМ ЗАХИСТОМ 1 КЛАС, що розроблений дизайнерами спеціально до даної моделі камербанду.

Камербанд передбачений у розмірах від XS/S до XL/2XL.



Характеристики

Додаткові характеристики
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами