Несесер чоловічий оливковий MFH

Несесер чоловічий оливковий MFH

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 282 оцінок )

627

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чоловічий оливковий несесер від MFH – ідеальний аксесуар для сучасного чоловіка, який цінує стиль і функціональність. Завдяки оригінальному дизайну та використанню високоякісних матеріалів, цей несесер стане невід'ємною частиною вашого образу.

Оливковий колір додає несесеру вишуканості та легкості, а логотип відомого бренду MFH гарантує надійність та якість. Компактні розміри несесеру дозволяють зручно розмістити його в сумці або кишені, завжди мати під рукою необхідні речі.

Основне відділення несесеру ідеально підходить для зберігання гігієнічних засобів, косметики чи дрібниць, що завжди потрібні в дорозі чи в повсякденному використанні. Зручна блискавка забезпечить швидкий та легкий доступ до вмісту.

Несесер MFH – це не лише стильний аксесуар, але й надійний спутник у будь-яких життєвих ситуаціях. Він вражає своєю функціональністю та приваблює погляди своїм сучасним дизайном. Обирайте найкраще для себе та додайте елегантності своєму щоденному образу з чоловічим несесером від MFH.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами