M-Tac шорти Aggressor Gen.II Flex Dark Navy Blue 2XL

M-Tac шорти Aggressor Gen.II Flex Dark Navy Blue 2XL

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

2 312

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


M-Tac шорти Aggressor Gen.II Flex ви можете використовувати, як для тренувань, стрільбища, роботи, так і для ділової подорожі або прогулянки.

Вітчизняний бренд M-Tac намагається вносити інноваційні технології на ринок. Пошито шорти з легкої, однотонної тканини рипстоп, з водо- і брудозахисним просоченням Teflon. Склад: 35% бавовни 63% поліестеру і 2% спандексу. Тканина з вмістом поліестеру і бавовни приємна до тіла, добре тримає колір і відрізняється високою міцністю.

Основним завданням дизайнерів шорт було зберегти комфорт рухів, і з цим завданням вони впоралися на всі сто відсотків - шорти створюють відчуття легкості, не обмежують рухи і виглядають стильно і солідно.

Зручні широкі кишені з посиленими вставками. Шорти розраховані на носіння з ременем шириною до 5.5 сантиметрів. Спереду на кріпленнях для ременя нашиті пряжки для кріплення чого завгодно (за допомогою карабінів). Якісна фурнітура від компанії YKK.


Матеріал: 35% бавовна        
63 % поліестер        
2% спандекс
Фурнітура: YKK
Teflon: Володіє високими показниками морозо- і теплостійкості. Teflon залишається еластичним і гнучким при значних температурах від -70 до + 270 ° C, будучи найкращим ізоляційним матеріалом сучасності. Одночасно, Тефлон має чудову адгезію і низький поверхневий натяг, він не змочується ні жирами, ні водою, ні іншими речовинами і можливими розчинниками. Тефлон абсолютно не відчутний і візуально непомітний людині, але його властивості мають реальну дію. Бруд, пил або вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись в краплі і легко очищаються простою щіткою.
Кишені: -2 бічні брючні кишені (з посиленням в нижній частині, призначеним для кріплення ножа)        
-2 задні кишені        
-2 карго-кишені на стегнах, з асиметричним клапаном на липучці        
-1 фронтальна кишеня під телефон / блокнот зліва
Прати рекомендується в делікатному режимі, при температурі не більше 30 градусів


ОБЗОР M-TAC ШОРТЫ AGGRESSOR GEN.II FLEX


M-TAC шорти Aggressor Gen.II Flex - це модель, що перекликається з однойменною моделлю брюк. Тільки у вкороченому форматі. Взята за основу концепція брюк зазнала деяких змін - і в результаті вийшли практичні, функціональні тактичні шорти з мінімумом деталей. У кишенях яких, тим не менш, без проблем розмістяться всі необхідні дрібниці.


Модель доступна у великій кількості варіантів забарвлення:
- Khaki
- Black
- Foliage Green.
- Coyote
- Coyote Tan
- Coyote Brown
- Olive
- Dark Navy Blue
- Army Olive

Вітчизняна компанія M-TAC з 2014 року випускає продукцію Military, Tactical & Outdoor спрямованості з 2014 року. І не боїться експериментів і нововведень. Тактичні шорти - давно не новинка в багатьох країнах. І тепер завдяки компанії M-TAC українці можуть оцінити переваги їх використання в спекотну пору року.



Пошиті шорти з легкої, однотонної тканини рипстоп, з водо- і брудозахисним просоченням Teflon. Склад: 64% бавовни 32% поліестеру і 4% спандексу. Тканина з вмістом поліестеру і бавовни приємна до тіла, добре тримає колір і відрізняється високою міцністю. А також є комфортною в носінні і еластичною. Еластичність дозволяє моделі ідеально сидіти по фігурі. Інноваційне просочення Teflon захищає тканину: бруд, пил або вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись в краплі і легко очищаються простою щіткою.

Шорти мають довжину до середини коліна. По низу штанин йде відворот.


Тунельний пояс дає можливість регулювати об'єм за рахунок вшитих з боків резинок. А також забезпечує свободу рухів при нахилах. Блискавка YKK (Японія). Шлейки на поясі сумісні з ременями шириною до 55 мм. Спереду під шлейками є 2 D-кільця для навішування дод. обладнання.

Шорти застібаються на блискавку, кнопку і внутрішній гудзик.

 

Велика кількість кишень (в даній моделі їх шість) дає можливість розмістити в шортах всі необхідні дрібниці. 

Дві бічні брючні кишені по зовнішній стороні посилені вставками з нейлону Oxford. Завдяки даному посиленню кишеня не протреться при носінні ножа або ліхтарика на кліпсі.


Одна відкрита врізна кишеня спереду зліва, над кишенею карго. Чудово підійде для невеликих предметів, смартфона, блокнота і т. ін.


Бічні накладні кишені-карго обладнані клапаном асиметричної форми на липучці velcro і можливістю швидкого доступу в сидячому положенні завдяки блискавкам. Один край клапана також посилений накладкою з нейлону Oxford. Форма кишені робить зручним доступ до її вмісту і одночасно перешкоджає висипанню даного вмісту назовні при бігу, нахилах і т.ін. Об'єм кишені збільшується за рахунок розширювальної складки.



На клапані лівої кишені нашитий логотип виробника з ПВХ.


Дві задні кишені на клапанах з velcro.


Наостанок можна сказати, що модель шорт Aggressor Gen.II Flex стане прекрасною альтернативою тактичним брюкам в спекотну пору року. Без будь-якої шкоди для функціональності. Продуманий дизайн робить модель Aggressor Gen.II Flex зручною, практичною, легкою та функціональною одночасно. Ви можете надягти їх як для тренувань, стрільбища, роботи, так і для ділової подорожі або прогулянки. Шорти створюють відчуття легкості, не обмежують рухи і виглядають стильно та солідно.


Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами