M-Tac сумка City Chest Pack Gen.II Elite Hex Black

M-Tac сумка City Chest Pack Gen.II Elite Hex Black

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 360 оцінок )

3 023

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


 M-Tac City Chest Pack Gen.II Elite Hex – міська сумка збільшеного об'єму порівняно з моделлю M-TAC City Chest Pack першої генерації. Її габарити дозволяють не лише вмістити всередині усі дрібні речі, які зазвичай носять у кишенях, але також спакувати легку вітрову куртку чи дощовик. 
Конструктори додали бічні кишені для дрібних речей та демпферні вставки, які захищають вміст сумки від пошкоджень.
Сумка має відділ для прихованого носіння зброї, місткий органайзер усередині центрального відділу й бічні Molle-платформи для додаткового спорядження.
 Ремінь сумки виготовлений з міцної нейлонової стропи, застібається на Fastex і регулюється по довжині подвійною пряжкою. 

Основний матеріал:   Cordura 500D/Hex 
Блискавки:  YKK
Стропи:   MIL-SPEC 
Габарити: -Ширина 28 см     
-Висота 16 см     
-Глибина 9 см
Завдяки унікальним властивостям Cordura широко застосовується у тактичному спорядженні військовослужбовців ЗСУ, Сил правопорядку і Сил спеціального призначення. Загалом це матеріали з лінійною густиною 1000D і 500D. *Лінійна густина – це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється в Денье (denier). Ця одиниця виміру здебільшого застосовується для нейлонових виробів. Відповідно чим вище цей показник, тим щільніше й важче тканина. Фізико-технічні показники тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н; навантаження, що роздирає, близько 150 Н. Стійкість до стирання – більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків (зокрема, тактичного рюкзака або куртки).         
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA – це надійність і стиль, а за показниками міцності вона поза конкуренцією.   

Характеристики

Колір
Розміри
  • 64*32*22 мм
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами