M-Tac кітель польовий MM14 M/R

M-Tac кітель польовий MM14 M/R

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 411 оцінок )

2 253

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кітель в паттерні "ММ-14" - це вдосконалена фахівцями М-Тас модель статутного кітеля ВСУ. Пошитий з легкої тканини ріп-стоп: 50% бавовна, 50% поліестер. Оптимальне поєднання стійкості до зношування і повітропроникності. Саме такої якості тканина йде на пошиття уніформи для військових у Британії.

 Кітель має вільний крій і якісну фурнітуру. Комір-стійка закривається на центральну блискавку, прикриту планкою на липучці. На грудях розташовані дві приховані кишені на велкро з вертикальними входами для зручності доступу до вмісту. На рукавах також є місткі кишені з клапанами для додаткового зберігання речей. Нагрудні і нарукавні велкро-панелі призначені для кріплення іменних ідентифікаторів і патчів. Манжети регулюються за допомогою липучки.   

 Дана модель підійде шанувальникам стилю мілітарі і всім, хто звик вести активний спосіб життя.

Матеріал:

50% бавовна
50% поліестер  

Особливості:

- У поєднанні з M-Tac штани Aggressor Gen.II MM14 кітель становить повноцінний комплект сучасної польової уніформи. 

- Пошитий з тканини ріп-стоп: 50% бавовна, 50% поліестер. 

- Комір-стійка закривається на центральну блискавку, прикриту планкою на липучці. 

- Зручний доступ в нагрудні кишені, залишає можливість дістатися до їх вмісту, навіть коли поверх кітеля надіто тактичне спорядження. 

- Велкро-панелі на грудях і рукавах для кріплення патчів і ідентифікаторів.   

Фурнітура:

YKK

   

Прати рекомендується в делікатному режимі при температурі не більше 30 градусів.

 

M-TAC КІТЕЛЬ ПОЛЬОВИЙ MM14


Польовий кітель в MM14 від бренду M-TAC – це вдосконалена дизайнерами бренду модель статутного кітеля Збройних Сил України. Він цілком може бути гідною альтернативою статутній формі, яка видається державою і, на жаль, не завжди має високу якість. У поєднанні з польовими штанами від бренду M-TАС  даний кітель утворює повноцінний комплект сучасної польової уніформи.



Вітчизняний бренд M-TAC, який існує з 2014 року, випускає широкий асортимент продукції Military, Tactical & Outdoor спрямованості, приділяючи багато уваги потребам наших військових і правоохоронців. Лінійка армійського одягу становить гідну конкуренцію не тільки вітчизняній статутній уніформі, а й закордонним аналогам.   

Особливістю цієї моделі є те, що вона пошита з легкої тканини, до складу якої входить 50% бавовни і 50% поліестеру. Даний матеріал володіє оптимальним співвідношенням зносостійкості та повітропроникності. Саме такої якості тканина використовується для пошиття армійської уніформи в Британії.

Сфера застосування такого кітеля надзвичайно широка – тренування, практична стрільба, походи. Модель також підійде співробітникам силових структур. І, звичайно, основна цільова аудиторія – це військові. Легкий кітель не обмежує рухів і водночас володіє високою зносостійкістю. 



Модель має вільний крій, який забезпечує свободу рухів, що надзвичайно важливо на тренуваннях, при виконанні активних фізичних вправ, не кажучи вже про польові умови.





Кітель має комір стійку.



Спереду кітель застібається на блискавку, закриту брудо- і вітрозахисною планкою на липучках velcro. Блискавки – YKK (Японія).





Манжети рукавів регулюються по обхвату за допомогою клапанів (на липучці velcro).







Слід звернути увагу, що липучки велкро також в MM14 (а не олива, як у статутному варіанті).

Модель має 4 кишені:

- дві нарукавних кишені (по 1 на кожному рукаві), які закриваються клапаном на липучці velcro. 





- дві великі нагрудні кишені, доступ до яких здійснюється через вертикально розташовані липучки велкро. Це істотно полегшує доступ до вмісту кишень, навіть якщо на кітель надіто тактичне спорядження.





Кітель оснащений velcro липучками для кріплення патчів і ID-ідентифікаторів.

Дві горизонтальні панелі на грудях поверх кишень.



Одна – спереду, по центру кітеля, на вітрозахисному клапані.



Великі velcro-панелі нашиті поверх нарукавних кишень.



Сфера застосування такого кітеля надзвичайно широка, хоча основна цільова аудиторія даної моделі – це військові. Легкий кітель не обмежує рухів і водночас володіє високою зносостійкістю. Камуфляжне забарвлення MM14 відповідає статутним вимогам. Якість матеріалів і продуманий крій моделі не поступається закордонним аналогам, залишаючи далеко позаду вітчизняний статутний варіант. Саме тому кітель стане прекрасною альтернативою форменому одягу. І, безумовно, дана модель підійде шанувальникам стилю мілітарі і всім, хто звик вести активний спосіб життя. 


Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Додаткові характеристики
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами