Рукавички тактичні Безпальцеві, колір Олива, розмір XL

Рукавички тактичні Безпальцеві, колір Олива, розмір XL

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 441 оцінок )

342

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рукавички тактичні Безпальцеві, колір Олива, рукавички для військових, армійські рукавички

Зручні та універсальні рукавички, ідеально підходять для виконання різного виду завдань, комфортно сидять на руках та не ускладнюють рухів в цілому.

Відкриті ділянки на кінцях пальців забезпечують гарні дихаючі властивості, кращий контакт, дозволяють не втрачати чутливість. Рукавички спеціально розроблені із врахуванням анатомічної будови кисті людини, завдяки чому вони максимально зручні в експлуатації.

Виготовлені із поєднання замші (основна частина), синтетичної шкіри (долоні), нейлону (вставки) та прорезиненого пластику (вставки на пальцях та кісточках).

Головними їх перевагами є висока міцність, довговічність та зносостійкість. Мають антиковзкі вставки зі штучної шкіри на долонях для кращого зчеплення, хватки та тримання предметів, а також регулюються на зап’ясті за допомогою фіксатора-липучки, що дозволяє відрегулювати зручний розмір по кисті.

Вставки із прорезиненого пластику на пальцях забезпечують вентиляцію повітря, а вставки на кісточках гарно захищають від різного виду травм та ударів. Ідеальний варіант для виконання будь-якого виду завдань.  

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами