Лещата для зброї Real Avid Багатофункціональні

Лещата для зброї Real Avid Багатофункціональні

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 402 оцінок )

22 960

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тиски збройні від Real Avid - це універсальний багатофункціональний стаціонарний інструмент для фіксації зброї, що обслуговується, або інших предметів. Тиски мають посадкове місце на 3 гвинти для капітальної установки на стіл або верстат. За допомогою цих лещат можна обслуговувати практично будь-яку стрілецьку зброю.
Особливості:
- Затискач лещат має не тільки свої жорсткі сталеві "губки", а й м'які знімні полімерні насадки для безпечного затиску дерев'яних або пластикових елементів зброї. Таким чином лещата забезпечують більш щадний тиск на предмет, що оперується, і страхує від нанесення зовнішніх пошкоджень.
- Гнучка вісь затиску та станини з жорсткою фіксацією позицій. Це дозволяє заощадити багато часу і сил, не змінюючи позицію предмета, що оперується.
- Сумісність з іншими фірмовими інструментами Real Avid. В основні "губки" лещат встановлюються Smart-Fit AR15 Vise Block - підставка для нижнього ресивера з посадковим місцем у шахту магазину. У торцеву частину можна інтегрувати інструмент для верхнього ресивера Lug-Lok Upper Vise Block.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами