Приціл Trijicon ACOG 6x48 сітка M240 BDC

Приціл Trijicon ACOG 6x48 сітка M240 BDC

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

175 400

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл Trijicon ACOG® (Advanced Combat Optical Gunsight) не дарма був обраний для використання корпусом морської піхоти армії США. Кожна складова його інноваційного дизайну відповідає єдиній меті - підвищити точність влучення за будь-яких умов освітлення. Це стало можливим завдяки яскравому підсвічуванню прицільної сітки, компактному дизайну та легендарній міцності. Згодом компанія Trijicon створила аналогічну модель і для цивільного ринку.

Корпус прицілу виготовлено з цільної заготовки авіаційного алюмінію з анодованим покриттям та заповнений сухим азотом для запобігання запотіванню лінз. Trijicon ACOG® протестований на витривалість і працездатність в умовах екстремальних холодів і спеки.

Якісне скло та лінзи з багатошаровим покриттям забезпечують максимальну здатність накопичувати світло та чітке поле зору з відсутністю викривлень.

Приціл витримує віддачу зброї від .22 LR до .50 BMG. Легко проходить випробування на стійкість до падінь, що проводяться військовими США.


Приціл ACOG 6x48 має балістичну прицільну сітку M240 Horseshoe/Dot з подвійним підсвічуванням за допомогою волоконної оптики і тритієвого елемента, що забезпечує яскраву прицільну марку за будь-яких умов освітлення без використання елементів живлення.

Використання концепції Bindon Aiming Concept™ (BAC) від Trijicon дає змогу стріляти з двома відкритими очима, що забезпечує кращу обізнаність про навколишню обстановку.

Приціл встановлюється на планку Picatinny/Weaver і комплектується захисними відкидними кришками та противідблисковою блендою.

Характеристики

Матеріал корпусу
  • Металевий сплав
Колір
  • Black
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами