Тактичні штани B603 Khaki 34

Тактичні штани B603 Khaki 34

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 417 оцінок )

790

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні штани Lesko — зручні та практичні в будь-яких умовах

Тактичні штани Lesko виготовлені зі зносостійкої тканини та мають додаткові елементи крою, що робить їх практичними та функціональними. Вони чудово підійдуть для носіння в екстремальних умовах. Чоловічі штани можуть бути використані військовими та поліцейськими, а також туристами, будівельниками, лісорубами, охоронцями. Модель є всесезонною.

Зносостійкий матеріал

Тактичні штани виготовлені з матеріалу, що складається на 65% з поліестеру та на 35% з котону. Ця тканина витримує носіння в екстремальних умовах, багаторазові прання, стійка до розривів та стирання. Вона добре дихає й не створює "парникового ефекту". Виріб не вимагає особливого догляду.

Продуманий крій і надійне пошиття

Військові штани мають міцні шви. Для зручності та надійності замість кнопки пришита липучка. На поясі продумані широкі шліци для ременя, які додатково зміцнені.

Внизу штанин і під колінами є липучки, які дають змогу регулювати об'єм і закріпити штани. На колінах є спеціальні кишені, у які можна вставляти спеціальні вкладки. Це дає змогу добре захистити суглоби.

Все необхідне під рукою

Військові штани B603 мають 8 кишень на липучці — два маленькі та два великі на сідницях, три на литках збоку та дві на передній частині стегна. Вони дадуть змогу тримати всю необхідну дрібницю під рукою.

Тактичні штани Lesko не обмежують рухів, дають тілу дихати та брати все потрібне із собою, тому забезпечують максимальний комфорт носіння в будь-яких ситуаціях.

 

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 65% бавовна, 35% поліестер
Призначення
  • ЗСУ
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами