M-Tac світшот Cotton Hard Black S

M-Tac світшот Cotton Hard Black S

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 417 оцінок )

2 139

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ви шукаєте зручну та теплу кофту для повсякденного використання, то варто звернути увагу на світшот Cotton Hard від бренду М-Тас.

Виготовлений зі 100% бавовни щільністю 390г/м2, яка є досить теплою, не парить і гарантує комфорт при використанні. Вільний крій не сковує рухів, а манжети на рукавах і поясі з трикотажної резинки зберігають форму і запобігають попаданню холодного повітря. На грудях нанесено світловідбиваючий логотип бренду.

Світшот Cotton Hard від бренду М-Тас добре поєднується як зі спортивним, так і з casual стилем. Це чудовий вибір для поціновувачів комфортного одягу.

Матеріал:

100% бавовна


M-Tac світшот Cotton Hard Black

Новинку від бренду М-ТАС – світшот Cotton Hard – можна з упевненістю віднести до базових елементів чоловічого гардероба. Виріб має універсальний дизайн в мінімалістичному, максимально нейтральному стилі, тому легко комбінується з різним одягом (спорт, casual, military і т.п.). Світшот Cotton Hard ідеально підходить для щоденного використання в прохолодну пору року.



Практичний та функціональний світшот – яскравий приклад поєднання якісних матеріалів, мінімалістичного дизайну та функціонального крою.

Виріб від M-TAC являє собою однотонну толстовку вільного крою з круглим вирізом та виконаний в нейтральному стилі (ніяких кишень, блискавок і капюша).



Матеріал виготовлення – 100% натуральна бавовна щільністю 390г/м2, яка є досить теплою, при цьому тканина не парить і забезпечує комфорт при використанні. Цей матеріал невибагливий у догляді, проте дотримання мінімальних вимог від виробника суттєво продовжить термін служби виробу.






Круглий виріз горловини оброблений еластичною резинкою у тон основного матеріалу. Вона чудово розтягується, не викликаючи дискомфорту при надяганні виробу та швидко відновлює початкову форму, тому воріт не виглядатиме розтягнутим навіть після тривалої експлуатації.




Із середини шов ворота окантований фірмовою стрічкою з логотипом виробника.




Рукав довгий, форма – реглан.




Манжети рукавів також виконані з еластичної резинки шириною 6 см. Вона добре тримає форму та перешкоджає попаданню холодного повітря.




Такою ж резинкою оснащений низ кофти.




На грудях нанесено світловідбиваючий логотип бренду.




Насамкінець варто зазначити, що світшот від бренду M-TAC чудово впишеться в будь-який гардероб, адже його можна носити, поєднуючи з одягом різних стилів (спорт, casual чи outdoor). Якщо ви шукаєте зручний і теплий базовий одяг у мінімалістичному стилі для повсякденного використання, то вам однозначно варто звернути увагу на світшот Cotton Hard від бренду М-Тас.



Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами