M-Tac кофта Berserk Polartec Dark Olive L

M-Tac кофта Berserk Polartec Dark Olive L

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 426 оцінок )

7 173

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ми врахували всі ваші побажання і створили абсолютно нову, ексклюзивну флісову кофту Berserk. М-Тас об'єднав кращі ідеї наших конструкторів та матеріали топових світових брендів. Верх кофти виконаний з легкої, дихаючої нейлонової тканини з водовідштовхувальним просоченням від японської компанії Torаy. Внутрішня частина з утеплювачем, вже традиційним для нас, від австрійського бренду G-Loft® (виготовлений з високоякісних двокомпонентних полімерів, поєднує в собі м'якість натурального пуху і міцність синтетичного волокна).
Основа кофти виготовлена з тканини від американської компанії Polartec®.
У цій моделі ми використовували Polartec® 200 Series, що має відмінні зігріваючі властивості, прекрасний паропропуск та антипілінгові характеристики. Використання таких матеріалів і непересічних конструктивних рішень, дозволяє запропонувати Вам, безперечно, кращу флісову кофту сезону.

Фурнітура і блискавки:

YKK   

Особливості:

- Посилення з еластичного нейлону TOREY;
- Утеплювач G-Loft щільністю 100гр/м2;
- Фліс Polartec® 200, що не кошлатиться;
- Дві врізних кишені на блискавці;
- Приталений, спортивний крій.



Технології:    

Теплий, легкий і водонепроникний утеплювач. Навіть в екстремальних вологих і холодних погодних умовах. Відповідає всім високим стандартам і поєднує переваги органічного пуху зі зносостійкістю синтетичних волокон. Завдяки "ефекту запам'ятовування", мікроволокна автоматично повертаються до їх первісних унікальних форм, забезпечуючи теплом, навіть після багаторазового прання і використання Утеплювач G-LOFT® гарантує оптимальну теплову ізоляцію та регулювання тепла.

  Polartec® - назва цілої серії сучасних матеріалів. Всі вони створені для того, щоб вам було тепло, сухо і комфортно незалежно від погоди. За здатністю зберігати тепло людського тіла Polartec® не поступається вовні, і може бути таким же м'яким і ніжним, як бавовна, але одночасно прекрасно замінює собою одяг з природних матеріалів, котрий не завжди підходить для активного відпочинку і спорту. Одяг з нього гарний і функціональний, не зминається, швидко сохне, його легко прати. Дуже зручні в повсякденному використанні, вироби з Polartec® підходять не тільки спортсменам, а й усім, хто віддає перевагу спортивному стилю в одязі.

 Polartec® 200 м'який і майже невагомий, має чудові теплоізоляційні властивості. На відміну від натуральних тканин, він не накопичує, а відводить надлишкову вологу від тіла, забезпечуючи комфорт. За тепловими властивостями в розрахунку на 1 грам матеріалу, Polartec 200 вдвічі перевершує овечу вовну і більш ніж втричі - бавовну. Вироби з Polartec® 200 можуть носитися окремо і в якості внутрішнього шару під вітрозахисним одягом.

 TORAY – транснаціональна компанія зі штаб-квартирою в Токіо, Японія. Виробник найсучасніших синтетичних матеріалів у сфері виробництва одягу для спорту, аутдору, трекінгу, а також військового застосування. TORAY – один із найбільших світових виробників високотехнологічних матеріалів. Тканини TORAY виробляються виключно на японському обладнанні, за японською технологією та під контролем японського менеджменту, що дозволяє випускати тканини преміум якості, при відносно невисоких цінах. Надлегкі нейлонові тканини, мембрани найвищої якості, це лише мала частка асортименту компанії-партнера бренду М-Тас.

 Toray mechanical stretch mini-rip lightweight, надлегкий 100% ріпстоп нейлон. Особливістю цієї тканини є всеспрямована еластичність, яка досягається не наявністю еластану в складі, а спеціальною структурою плетіння. Матеріал вкрай стійкий до стирання і вигорання.

 

Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами