Ніж Buck Selector 2.0

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Ніж Buck Selector 2.0

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 237 оцінок )

4 390

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Три ножа за ціною одного - чи це не радість для мисливця, туриста або рибалки! У 1990 році Buck Knives з випуском оригінального Selector представила свій перший ніж зі змінними клинками для різноманітного застосування. Ця модель швидко стала хітом і завоювала прихильників по всьому світу. Тепер компанія Buck готова запропонувати нову поліпшену версію Selector 2.0! Даний складаний ніж має в своєму розпорядженні трьома змінними клинками, кожен довжиною 95 мм, зі сталі 420HC з особливою загартуванням від Пола Боса. Прямий Drop-point клинок, лезо з напів-серрейторной кромкою і гак-стропоріз поставляються в комплекті дуже легко змінюються прямо в польових умовах, без розбору ножа. Так, чи потрібен вам чистий і точний розріз, агресивний зріз або ідеальне лезо, призначене для екстреної перев'язки - для кожної з цих завдань підготовлений Buck Selector 2.0 Зручна анатомічна рукоять, виготовлена ​​з практичного і легкого термопластика, має виїмку під кожен палець долоні і прекрасно сидить в руці. Замок Back Lock, із замикаючим стрижнем, що доходить до середини ручки, бере на себе повну відповідальність за надійну фіксацію полотна клинка і безпечну роботу інструменту. Ніж Selector 2.0. з гордістю зроблений в США і завжди підтримується знаменитої довічною гарантією від Buck Knives.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95
Тип замка
  • Back lock
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».