Магазин 10-ти зарядний для BARRETT M107A1 кал. 50BMG

Магазин 10-ти зарядний для BARRETT M107A1 кал. 50BMG

Продавець:AstreiaUpgrade

20 240

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Магазин 10-ти зарядний для BARRETT M107A1 кал. 50BMG: Високоякісні Аксесуари для Снайперської Зброї

Магазин 10-ти зарядний для BARRETT M107A1 кал. 50BMG - це надійний та ефективний аксесуар для снайперської гвинтівки від світової виробничої компанії Barrett Firearms Manufacturing. Barrett - це американська компанія з багаторічним досвідом у виробництві стрілецької зброї, оптичних приладів та амуніції, яка була заснована у 1982 році та має штаб-квартиру у місті Мерфрісборо, штат Теннессі.

Компанія Barrett спеціалізується на виробництві великокаліберних снайперських гвинтівок та завжди славилася своєю якістю та інноваціями. Однією з її перших і найвідоміших моделей була гвинтівка M82, розроблена Ронні Барреттом у 1982 році. Ця модель вийшла пізніше у модернізованому варіанті під назвою M82A1 та стала популярною відразу після початку поставок у 1989 році. Гвинтівка M82A1 знайшла застосування у понад 40 військових операціях по всьому світу, стаючи символом сил спецназу.

У 2005 році, гвинтівку M82A1 перейменували на M107, і вона була визнана Армією США одним з найважливіших винаходів 2005 року. У 2008 році компанія представила нову модель - гвинтівку M98B, калібр .338 Lapua Magnum, яка незабаром набула популярності серед снайперів.

У січні 2011 року компанія Barrett анонсувала модернізовану версію гвинтівки M107A1. Ця гвинтівка виділяється низькою вагою, підвищеною точністю стрільби та можливістю встановлення глушників Barrett.

На сьогоднішній день, компанія Barrett має договори з десятками країн на постачання снайперських гвинтівок та продовжує підтримувати репутацію надійного виробника снайперської зброї. Девіз компанії Barrett - "Ти гарний настільки, наскільки добре твій останній винахід." Відповідно до цього девізу, компанія продовжує поліпшувати старі моделі та розробляти нові, які здатні задовольнити потреби найвибагливіших стрільців.

 

Характеристики

Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами