П'ята магазину для пістолетів Глок 17

П'ята магазину для пістолетів Глок 17

Продавець:AstreiaUpgrade

1 562

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптимізований Збільшувач Магазину для Глок 17: Перевага і Стиль

Шукаєте спосіб модернізувати ваш пістолет Глок 17? Наш збільшувач магазину надає ідеальне рішення. Спроектований для збільшення ємності магазину на додаткові 4 патрони, він усуває необхідність замінювати штатну пружину, при цьому забезпечуючи високу надійність.

Завдяки доопрацьованій ергономіці, цей аксесуар покращує утримання і хват пістолета, надаючи стрільцю впевненість у кожному пострілі. Також спрощено і процедуру екстракції порожнього магазину, роблячи її швидкою та інтуїтивно зрозумілою.

Матеріал з алюмінію 7075 гарантує довгий термін служби і стійкість до зношування, водночас зберігаючи легкість аксесуару з вагою всього в 30 грам. Елегантне покриття Cerakote не тільки надає стильного вигляду, а й забезпечує додатковий захист від корозії та стирання.

І для тих, хто цінує індивідуальний підхід, ми пропонуємо послугу лазерного гравіювання. Ви можете обрати унікальний малюнок або текст, який буде нанесено на збільшувач, роблячи ваш Глок 17 справді особливим.

Збагатіть свій досвід використання Глок 17 з нашим збільшувачем магазину - поєднання функціональності, дизайну та переваги.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами