Підсумок - аптечка тактична з медичними ножицями EDC Protector Plus A015 ACU

Підсумок - аптечка тактична з медичними ножицями EDC Protector Plus A015 ACU

Продавець:goodswell

5/5  ( 18 оцінок )

500

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка для розміщення мед. приладдя. Має PVC патч спереді який за потреби можна зняти. Внутрішній простір організований прогумованими гніздами для різноманітних компонентів аптечки. Кріпиться до будь якого рюкзака зі стропами molle. Також можна носити на поясі, причіпити до плитоноски і т.п. Широко відкривається для зручності доступу.

Характеристики:

  • Бренд: Protector Plus
  • Модель: A015
  • Матеріал: зносостійкий нейлон
  • Розмір: Ш-15,5 x Г-9,5 x-20см
  • Вага: ~0,240 кг

Медикаменти в комплект не входять!

Зверніть увагу! Підсумки, аптечки, чохли або інші додаткові аксесуари в комплект не входять. 

Тактичні медичні ножиці – важлива складова аптечки швидкої допомоги. Ці ножиці застосовуються в основному для надання першої допомоги потерпілому, для розрізання тканини, одягу, медичних пов'язок, бинтів та перев'язувальних засобів. Завдяки спеціальній вигнутій формі та закругленим тупокінцевим кінцям ножиці абсолютні безпечні у використанні, вони виключають можливість порізу, навіть при зіткненні зі шкірою. Чорні ножиці довжиною 18,5 см виконані з нержавіючої сталі, вони не затупляються, стійкі до зношування і не вимагають додаткового заточування. Професійні гострі суцільнометалеві ножиці відмінно справляються практично з будь-яким видом матеріалу, вони розріжуть тканину, картон, папір, дроти, метал, пластик, одяг і навіть взуття, наприклад, армійські берці. Ножиці з тупим кінцем обов'язково повинні бути в тактичній сумці (підсумок) аптечці швидкої допомоги індивідуальної для дому, домашньої, сімейної, автомобільної в машину дорожній та похідний для туриста. Бандажні ножиці з круглими кінцями застосовуються польовими медиками та входять до складу більшості аптечок першої допомоги солдатам, в аптечки військового медика, рятувальника, а також в індивідуальній аптечці бійця та аптечки надання першої допомоги працівникам. Також медичні товари, атравматичні ножиці для розрізання одягу застосовуються у приймальних відділеннях медичних організацій, хірургії, травматологічних відділеннях, медицина катастроф, служби швидкої медичної допомоги, служби порятунку, тактичного спорядження здоров'я та медицина. Ножиці використовуються як надання першої допомоги. Фігурні ножиці дуже зручні для вирізування тейпів та тейпування. Універсальні металеві ножиці підходять як для правої руки, так і для лівої (лівшів). Фігурні декоративні вигнуті ножиці ідеально підходять як інструмент для різних видів творчості, шиття та рукоділля, наприклад для скрапбукінгу, як закройні для міні викрійок з тканини для закрійника, розкрою тканини, для обрізання ниток та ниток, як концелярські для школи, школяра або офісу (офісні) ), зокрема для шкільних уроків праці. Красиві милі металеві ножиці з довгими великими ручками також використовуються для різних універсальних господарських, побутових, косметичних та канцелярських цілей. Якщо Ви любитель туристичних походів або риболовлі, то дуже зручно взяти з собою ножиці на природу, вони стануть у нагоді як у складі набору для виживання, так і для господарських цілей, наприклад, щоб обрізати рибальську волосінь або відрізати куточок від упаковки.

Характеристики

Призначення
Матеріал
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами