Сумка для зброї, чохол, рюкзак для перенесення автомата Yakeda 107см blackmulticam

Сумка для зброї, чохол, рюкзак для перенесення автомата Yakeda 107см blackmulticam

Продавець:goodswell

5/5  ( 18 оцінок )

6 200

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохол-рюкзак тактичний для зброї від компанії Yakeda являє собою прямокутний чохол з трьома кишенями з лицьового боку та подвійним відсіком зі зворотного боку. Може переноситися як рюкзак - за спиною і в руках - за 2 посилені ручки шириною 2.7 см.

Збройовий чохол-рюкзак розрахований на розміщення двох одиниць вогнепальної мисливської/бойової зброї довжиною до 107 см, а також додаткового боєкомплекту до неї. Чохол пошитий з водонепроникного матеріалу і добре захищає зброю. Стінки доповнені піною високої щільності, забезпечуючи максимальний захист від ударів та пошкодження при транспортуванні. Велика кількість кишень і строп для підсумків molle дають можливість змінювати функціональність у широких межах та переносити велику кількість аксесуарів та магазинів.

На лицьовій частині чохла є одна велика, "відкидна" зовнішня кишеня розміром 54 х 27,5 см яка має всередині два щільно закриваються липучкою відділення з товстими стінками. Зовнішній стороні дві сітчасті кишені на блискавці.

Поверх великої "відкидної" кишені нашити 3 стропи molle для кріплення зовнішніх підсумків.

Внутрішній простір являє собою два місткі відділення. При транспортуванні двох одиниць зброї вони поділяються між собою м'якою товстою перегородкою на "липучці", яка запобігає їх від пошкодження. При перенесенні одного "ствола" перегородка відстібається та видаляється. Зброя кріпиться всередині в будь-якому положенні за допомогою чотирьох "кутових" кишень у торцях, та двох ремінних строп з липучками - по дві на кожній "половинці".

На чохлі є 4 поперечні утяжки, які дозволять підтягнути його для більш щільної упаковки вмісту. Застібається чохол на подвійні міцні замки блискавки.

Ручка та ремінь виготовлені із міцної нейлонової стропи. На тильній стороні кофра для зброї 2 рюкзачні лямки, шириною 8-7 см, з регульованою довжиною.

Характеристики

Матеріал
Об'єм, л
  • 50
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Колір
  • Камуфляж
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами