Захищений протиударний кейс під зброю (1125х405х155 мм)

Захищений протиударний кейс під зброю (1125х405х155 мм)

Продавець:AstreiaUpgrade

10 340

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ударостійкий Захисний Кейс під Зброю AstreiaTactical (1125х405х155 мм): Надійність і Безпека в Транспортуванні

Забезпечте максимальний захист вашої зброї з ударостійким захисним кейсом AstreiaTactical розміром 1125х405х155 мм. Цей кейс є ідеальним рішенням для безпечного транспортування вогнепальної зброї в найскладніших умовах, включно з їздою бездоріжжям. Кейс призначений для перевезення мисливських рушниць, автоматичних і снайперських гвинтівок.

Міцність і Захист:

Виготовлений з високоміцного чорного ABS-пластика, кейс забезпечений додатковими ребрами жорсткості, що забезпечує надійний захист від великих навантажень, аж до наїзду на нього колесом. Розміри 1125х405х155 мм забезпечують достатній простір для безпечного транспортування цінної зброї.

Надійність і Стійкість:

Сталеві штифти на петлях і замках забезпечують довгий термін служби кейса. Внутрішній поролон створює індивідуальне "посадкове гніздо" під зброю, забезпечуючи додаткову стійкість усередині кейса. Отвори для навісних кодових замків забезпечують додатковий рівень безпеки.

Герметичність і універсальність:

Повністю герметичний кейс захищає зброю від бруду, тряски та води завдяки спеціальному гумовому ущільнювачу. Стандарт IP67 гарантує стійкість до температурних перепадів від -40 до +80 градусів за Цельсієм.

Портативність і багатофункціональність:

Кейс можна розмістити не тільки в салоні автомобіля, а й у кузові пікапа або на експедиційному багажнику. Спеціальний клапан вирівнює тиск, запобігаючи заклинюванню або деформації під час зміни температури та тиску. Це особливо важливо під час поїздок горами з частими змінами висоти.

Характеристики

Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами