Пончо, Намет, Плащ ПВХ + Чохол Mil-Tec Wet Weather Olive 10628501

1 відгук

Код:  416325351

Пончо, Намет, Плащ ПВХ + Чохол Mil-Tec Wet Weather Olive 10628501

1 відгук

Код:  416325351

Продавець:Просейл

4.9/5  ( 105 оцінок )

325

305

Є в наявності

10

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Понцо Mil-Tec Wet Weather Olive (10628501)

 

на зразок пончо армії США. Продукт німецького бренду Mil-Tec®. Необхідна частина спорядження у будь-якій подорожі чи гірській експедиції, особливо у негоду. Повністю водо- та вітрозахисний, захищає від несприятливих погодних умов. Крім класичної функції плаща, його можна використовувати як брезент для будівництва укриття, чохол для спального мішка, що не промокає, ізоляцію від землі або маскування. Також добре підійде як брезент або вітрозахист, і виживання для добування води і т.д.

Сучасний крій забезпечує комфорт та практичність. Боки пончо застібаються на кнопки, що утворюють рукави і запобігають його підвертанню. Клямки дають можливість з'єднати кілька частин в один великий лист. Накидка оснащена великим капюшоном. У комплект входить повітряний сітчастий чохол, що закривається на липучку. Вушко дозволяє прикріпити карабін та прикріпити пончо до рюкзака. Чохол дозволяє сушити плащ на ходу.

Виготовлений із гнучкого матеріалу 100% ПВХ (вініл). ПВХ повністю водонепроникний і витримує тиск 1600 мм водяного стовпа. Міцний вініл стійкий до розривів та проколів. Фактурна поверхня (матова) не відбиває світло. Елементи пончо з'єднані широкими зварними швами – водонепроникні.

Пончо від дощу, повністю виготовлене з водонепроникного ПВХ-пластику. Вбудований капюшон захищає голову від дощу та вітру. У комплект входить сумка з поліефірної сітки, що закривається на липучку.

Цей продукт ідеально підходить для коротких та тривалих поїздок у поле. Він з успіхом укриє дорослу людину з рюкзаком. В екстремальних умовах, відстебнувши та повісивши його, можна створити невеликий намет або брезент.

Спорядження, яке варто мати під рукою не лише під час відпочинку на природі, а й у бардачку автомобіля та у багажнику велосипеда.

Технічні дані
Матеріал: 100% ПВХ Матеріал Універсальний
розмір
Розмір у розкладеному вигляді: 2030 × 1270 мм
Водонепроникність: 1600 мм
Вага: 331 г (з чохлом)
Колір: оливковий

Характеристики

Матеріал (склад)
  • ПВХ
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Дмитрий Григорчук
    Відгук від покупця. Продавець: Просейл

    Так собі,середньої якості