Ніж Benchmade "Taggedout"

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88

Ніж Benchmade "Taggedout"

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 282 оцінок )

19 218

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Натхненний полюванням та світовим бестселером Bugout, ніж Taggedout для мисливців, що подорожують на великі відстані та розуміють значення ваги екіпірування. Коли ви йдете далеко з комплектом спорядження на спині, кожен грам ваги має значення. Ця легка і тонка мисливська складниця впорається з будь-яким завданням у дикій природі — від приготування їжі в таборі до зняття шкіри невеликого видобутку або оброблення дичини в польових умовах та різання паракорду. Невелика вага, мала вага в кишені та бритвенно-гострий клинок з однієї з найкращих на даний момент ножових сталей марки CPM-S45VN із заточуванням за технологією SelectEdge® роблять новий Taggedout® незамінним для далеких пригод. CPM S45VN - марка, розроблена американською компанією Crucible Industries, яка з моменту свого заснування в 1876 спеціалізується на виробництві спеціальних сталей. Ця марка є результатом ноу-хау та вимог, зібраних від інженерів, ножних ентузіастів та пожильців у всьому світі. CPM S45VN – комбінація сплавів, розроблена для забезпечення найкращої якості сталі.Сталь для виготовлення ножів CPM S45VN являє собою мартенситну нержавіючу сталь, виготовлену методом порошкової металургії та забезпечує стійкість до корозії та зносу, що перевершує показники марки CPM S35VN, також розробленої Crucible Industries. CPM S45VN забезпечує чудове утримання кромки та вражаючу стійкість до корозії. CPM S45VN також є маркою порошкової металургії, яка дуже чиста і може досягати високої твердості в залежності від термічної обробки.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88
Тип замка
  • Axis Lock
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».