Оптичний приціл Discovery Optics LHD 6-24x50 SFIR FFP-Z MRAD 30 мм з підсвічуванням

Мінімальна кратність, х
  • 6
Максимальна кратність, х
  • 24

Оптичний приціл Discovery Optics LHD 6-24x50 SFIR FFP-Z MRAD 30 мм з підсвічуванням

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 132 оцінок )

11 624

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Discovery LHD 6-24x50 SFIR FFP-Z MRAD - приціл із полегшеної серії LHD - Lightweight High Definition (рус. - легкий, висока роздільна здатність) з HD-лінзами, що забезпечують максимальну роздільну здатність зображення і точну передачу кольору, що в сукупності дає чітку висококонт. . Призначений в основному для мисливських цілей, але завдяки широкому діапазону збільшення від 6 до 24 - підходить для стрільби на великі відстані.

Корпус прицілу виточений з цільного блоку високоміцного авіаційного алюмінієвого сплаву Т6-6061, що забезпечує максимальну співвісність всієї конструкції прицілу, а також забезпечує високу міцність і герметичність. Конструкція витримує віддачу пострілів до калібру .338 Lapua Magnum. Матове анодоване покриття захищає корпус від утворення подряпин та появи сколів під час падіння або необережного поводження.

HD-скла. У конструкції оптичної системи використовують HD (High Definition) скла, що забезпечує чудову якість зображення при великому збільшенні, ефективно пригнічує різні спотворення, такі як кривизна поля і хроматичні аберації, максимально підвищуючи якість зображення.

Багатошарове покриття, що просвітлює, лінз FMC (Full Multi Coated), крім великого коефіцієнта світлопропускання (95%) має ще ряд переваг. Вологовідштовхувальні властивості перешкоджають утворенню крапель, антибликуючі функції підвищують скритність, що зміцнює верхнє покриття убереже лінзи від появи подряпин у разі попадання дрібних абразивів.

Прицільна сітка на основі Mil-dot має метричну розмірність в MRAD - тонка і зручна для введення поправок по поділах як по вертикалі, так і по горизонталі, з урахуванням зовнішніх факторів, що впливають на траєкторію польоту кулі. Сітка вигравірована на склі та розташована в першій фокальній площині FFP (First Focal Plane). Оснащена підсвічуванням червоного кольору – підсвічується невелике центральне перехрестя (6 рівнів яскравості).

Механізм внесення поправок представлений барабанами з кліками 1/10 MRAD. Запас поправок по вертикалі/горизонту становить 17.6 MRAD. Кліки – чіткі, добре чутні. Барабанчики мають лічильник кількості обертів, фактурні насічки, а значить ви зможете вносити поправки навіть у рукавичках.

Бічна (SF - Side Focusing) відбудова паралаксу від 15 ярдів (14 м) до нескінченності дозволяє чітко визначити мету, незалежно від того, наскільки вона близько чи далеко.

Приціл оснащений функцією Zero-Stop, що дозволяє після пристрілки та обнулення прицілу швидке повернення до фіксованого положення барабана вертикальних поправок.

Приціл заповнений азотом, який перешкоджає осадженню конденсату на внутрішні поверхні лінз, має якісні кільця ущільнювачів, що забезпечує захист від води і туману (потівання).

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Мінімальна кратність, х
  • 6
Максимальна кратність, х
  • 24
Діаметр передньої лінзи
  • 50 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами