Штани тактичні M-Tac Aggressor Summer Flex Dark Navy Blue Розмір 34/34

Штани тактичні M-Tac Aggressor Summer Flex Dark Navy Blue Розмір 34/34

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1962 оцінок )

3 999

3 580

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Aggressor Summer Flex від M-Tac є флагманом серед літніх штанів, які відмінно підійдуть не лише поціновувачам тактичного одягу, але й усім любителям комфорту.

Пошиті з легкої нейлонової тканини Rip-Stop (97% нейлон, 3% еластан), що має оптимальну повітропроникність і відмінно підходить для використання в жарку пору року. Штани з цієї тканини приблизно в 10 разів стійкіші до вигоряння, ніж аналогічні вироби від відомих світових брендів. Цей матеріал стійкий до розривів і не втрачає кольору після прання.

Завдяки продуманому крою штани не обмежують свободу рухів: у них зручно стрибати, бігати, нахилятися, присідати і пересуватися пересіченою місцевістю. Вони легко можуть виконувати завдання як тактичного, так і повсякденного одягу.

Зручні широкі кишені із посиленими вставками розмістять необхідний мінімум речей. Неймовірна ціна на Якісна фурнітура від компанії YKK. Також штани мають еластичний "тунельний" пояс із зручним регулюванням посадки та розраховані на носіння з ременем шириною до 5.5 сантиметрів. Спереду нижче за пояс є два D-кільця для підвісу різного спорядження. Низ штанин регулюється по ширині за допомогою еластичного шнура та велкро клапана.

Тактичні штани Aggressor Summer Flex – це бездоганне поєднання продуманого крою, гарної якості та висококласних матеріалів.

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал (склад)
  • Rip-Stop (97% нейлон, 3% еластан)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами