Черевики тактичні LOWA MK2 з мембраною Водонепроникні 42 Койот Lowa Zephyr GTX MID MK2 - 8 Coyote OP (310584-0731-8-42)

Черевики тактичні LOWA MK2 з мембраною Водонепроникні 42 Койот Lowa Zephyr GTX MID MK2 - 8 Coyote OP (310584-0731-8-42)

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1884 оцінок )

13 158

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Матеріал:

Замшева шкіра, штучна шкіра, Cordura.

Тактичні черевики з легкою конструкцією, виготовлені з комбінації міцної замшевої шкіри та повітропроникного матеріалу Cordura. Зарекомендують себе як універсальне міське та позашляхове взуття.

Стабільне переміщення по місцевості гарантує амортизована гумова підошва Lowa X-TRAC Military з профільованим протектором, що забезпечує дуже хороше зчеплення з різними поверхнями. Підошва має технологію Slip Resistance, яка захищає від ковзання на мокрих та жирних поверхнях.Повітропроникна та водонепроникна мембрана GORE-TEX дозволяє волозі випаровуватися, одночасно запобігаючи потраплянню вологи ззовні. Знімна устілка гарантує збереження відповідної сухості.

Модель Zephyr MK2 оснащена проміжною підошвою Lowa Monowrap, яка забезпечує максимальну підтримку стопи, відмінно стабілізуючи її та захищаючи від ударів.

Система посилення гомілковостопного суглоба з м'яким коміром захищає стопу та гомілковостопний суглоб від травм. Захист пальців ніг і п'яти забезпечується додатковим шаром матеріалу та перекриваючою частиною гумової підошви. Низькопрофільні, металеві люверси для шнурівки дозволяють на швидке зашнуровування.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами