Засіб для чищення Bore Tech C4 CARBON REMOVER. Об’єм - 473 мл

Засіб для чищення Bore Tech C4 CARBON REMOVER. Об’єм - 473 мл

Продавець:Best mix.ua

4.6/5  ( 33 оцінок )

2 080

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Засіб для чищення Bore Tech C4 CARBON REMOVER. Обсяг - 473 мл

  • Артикул — BTCC-35016.
  • Бренд - Bore Tech.
  • Модель - Засіб для чищення C4 CARBON REMOVER.
  • Додаткова інформація - Прибирає нагар. Безпечно для стовбура.
  • Обсяг - 473 мл
  • Країна виробник - США.


Засіб для чищення Bore Tech C4 CARBON REMOVER. Обсяг - 473 млBore Tech C4 CARBON REMOVER - це інноваційний, запатентований хімічний засіб для чищення від вуглецевих відкладень.
C4 CARBON REMOVER має поліпшену хімічну формулу і містить інгредієнти, які ніколи раніше не застосовувалися в стрілецької індустрії.
Bore Tech C4 CARBON REMOVER відповідає сучасним строгим вимогам фахівців стрілецької зброї і, в той же час, є екологічно чистим продуктом, що не містить аміак.
C4 CARBON REMOVER негорючий, нешкідливий, безпечний для стовбура, без запаху, на 100% розкладається мікроорганізмами, містить речовини, що перешкоджають утворенню корозії.
C4 CARBON REMOVER використовує суміш хімічних поверхнево-активних речовин, які з легкістю послаблюють зчеплення вуглецевого залишку з поверхнею дула. Трудомістке та монотонне чищення залишилося в минулому. Тепер досить лише нанести невелику кількість засобу для чищення на внутрішню поверхню каналу дула та за кілька хвилин витерти насухо за допомогою патча.
C4 CARBON REMOVER ідеально підходить для чищення каналу дула, дзеркала затвора, полум'ягасника, дульного гальма, глушника, патронника, револьверного барабана, газового поршня та інших місць інтенсивного утворення вуглецевих відкладень. Крім цього C4 CARBON REMOVER ефективно нейтралізує сприяють корозії солі, вироблені патронами військового зразка та патронами, спорядженими чорним порохом.
Застосування:
Розрядіть зброю.
1. Пропустіть через дуло по черзі 3-4 патчі, змочених засобом C4 CARBON REMOVER. Чистьте тільки в одному напрямку, зазвичай від казкової частини до дульного зрізу.
2. Зробіть від 10 до 15 проходів REMOVER, що щільно прилягає нейлоновим йоржиком, змоченим у C4 CARBON REMOVER. Під час виходу з дула йоржик відкручується, шомпол витягується, далі йоржик знову накручується і виконується наступний прохід.
3. Повторіть крок 1 і залиште C4 CARBON REMOVER у дулі на 5-10 хвилин.
4. Проженіть через дуло сухі патчі, поки вони не виходитимуть чистими.
5. Перед зберіганням вогнепальної зброї проженіть патч, змочений у C4 CARBON REMOVER.
6. Перед використанням зброї, наколіть сухої патч на вішер шомпола і пропустіть через ствол. Це дозволить очистити стовбур від випадкової бруду, пилу тощо.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами