ДГК Daniel Defense Muzzle Climb Mitigator Gen II 1/2-28

ДГК Daniel Defense Muzzle Climb Mitigator Gen II 1/2-28

Продавець:AstreiaUpgrade

6 732

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ДГК Daniel Defense Muzzle Climb Mitigator Gen II 1/2-28: Максимальний Контроль та Зглушення

ДГК (Дульний Газовий Компенсатор) Daniel Defense Muzzle Climb Mitigator Gen II - це ідеальний вибір для стрільців, які шукають спосіб зменшити спалахи та підкидання зброї під час стрільби.

Основні переваги ДГК Daniel Defense Muzzle Climb Mitigator Gen II:

1. Контроль Підкидання Зброї: Даний ДГК направляє порохові гази через відкалібровані порти, ефективно протидіючи віддачі та підкиданню стовбура. Це дозволяє стрілцеві легше і точніше контролювати свою зброю.

2. Високоякісний Матеріал: Виготовлений з аерокосмічної 17-4 нержавіючої сталі, ДГК гарантує тривалу службу та надійність навіть при інтенсивній експлуатації.

3. Зносостійкість та Міцність: Хіміко-термічна обробка азотуванням забезпечує підвищену міцність та зносостійкість пристрою, роблячи його надзвичайно надійним.

4. Довжина та Різьблення: ДГК має довжину 5.27 см та різьблення 1/2 x 28 TPI, що робить його сумісним з різними видами зброї.

5. Легка Вага: Загальна вага ДГК становить лише 71.4 грама, що не навантажить вашу зброю та дозволить зберегти комфорт під час стрільби.

6. Виробництво в США: Ви можете бути впевнені в високій якості та походженні цього ДГК, оскільки він виготовлений в Сполучених Штатах Америки.

З ДГК Daniel Defense Muzzle Climb Mitigator Gen II 1/2-28 ви отримаєте більше контролю та зможете насолоджуватися комфортною та безпечною стрільбою.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами