Набір для чищення Hoppe`s Range Kit with Cleaning Mat

Набір для чищення Hoppe`s Range Kit with Cleaning Mat

Продавець:AstreiaUpgrade

3 344

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір для чищення Hoppe's Range Kit with Cleaning Mat

- Усе, що потрібно в одному наборі: Набір для чищення Hoppe's - це повноцінний комплект для догляду за вашою вогнепальною зброєю. Він включає в себе всі необхідні чистячі приладдя, які забезпечать ефективну і ретельну обробку вашої зброї.

- Зручний робочий простір: Набір також оснащений стійким до хімії килимком, який дозволяє вам працювати зі зброєю без турботи про можливе забруднення. Можете використовувати цей набір де завгодно, і завдяки килимку, ваше робоче місце завжди залишатиметься чистим і охайним.

- Максимальна компактність: Ваше спорядження завжди має бути компактним і легким для перенесення, особливо під час виїздів. Набір Hoppe's Range Kit забезпечує максимальну компактність і зручність у використанні.

- Комплексне обслуговування: Набір містить багатосекційний шомпол, бронзові йоржики для ствола, щітки з нейлону та бронзи, а також інші необхідні деталі для чищення вашої зброї, що робить його ідеальним компаньйоном для стрільбища.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами