Фотопастка UVeeSA HH666 g1

Фотопастка UVeeSA HH666 g1

Продавець:Red2Shop

4/5  ( 273 оцінок )

3 530

2 942

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Відео та фотографії надвисокої чіткості

Ця камера для зйомки дикої природи пропонує відео 4K UHD і фотографії 48 МП, щоб зафіксувати ще красивіші та чіткіші моменти і подарувати вам чудові візуальні враження.

Надшвидка швидкість затвора

Пасивний інфрачервоний датчик камери для дикої природи розроблений таким чином, щоб споживати менше енергії акумулятора та мати вищу чутливість, тому камера спрацьовує всього за 0,1 секунди. Таким чином, ви ніколи не пропустите момент спостереження за дикою природою, вдень або вночі. Відстань спрацьовування становить до 25 метрів (82 фути).

Невидиме чітке нічне бачення

Оснащена 42 інфрачервоними світлодіодами з довжиною хвилі 940 нм, камера для спостереження за дикою природою робить кришталево чисті знімки та відео в нічний час завдяки технології невидимого інфрачервоного спалаху, не лякаючи тварин. Прекрасні моменти ночі ніколи не будуть втрачені.

Підтримує карти пам'яті micro SD до 512 Гб

Наша камера для зйомки дикої природи підтримує карти пам'яті micro SD об'ємом до 512 Гб (у комплект не входять). Таким чином, ви можете легко зберігати більше фотографій/відео. Потім ви можете легко переглядати їх на комп'ютері за допомогою USB-кабелю, що додається. Будь ласка, використовуйте карту micro sd класу 10 або вище.

Відмінний запис звуку

Зовнішній мікрофон камери може вловлювати звуки тварин і навколишнього середовища, а вбудовані високоякісні динаміки відтворюють чітко записані звуки.

Простота встановлення та використання

Камуфляжний дизайн дає змогу камері злитися з природою і бути менш помітною для людей і диких тварин. Ви можете використовувати доданий монтажний комплект або ремінець для кріплення мисливської камери. Будь ласка, розмістіть камеру на висоті не менше 50 см (1,65 фута) над землею, щоб уникнути переекспонування.



Характеристики

Живлення
Підтримка відео
Дальність виявлення, м
  • 25
Розміри (ДхШхВ), см
  • ‎135 х 97 х 67 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами