M-Tac футболка довгий рукав 93/7 Dark Navy Blue XS

M-Tac футболка довгий рукав 93/7 Dark Navy Blue XS

Розмір: XS

Продавець:NOVShop

4.2/5  ( 306 оцінок )

820

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 M-Tac футболка з довгим рукавом виготовлена на 93% з бавовни, решта ж 7% це "еластан". Завдяки цьому футболка витримує не один десяток циклів прання і не втрачає при цьому форми. Футболка - це обов'язкова частина гардероба будь-якого чоловіка. Область споживання і застосування наших футболок величезна - від повсякденного носіння до використання як уніформи для військових підрозділів і силових структур. Футболки максимально підходять для використання при активному способі життя - полювання, риболовля, заняття спортом, туризм. Тонкий еластичний і якісний трикотаж вдало підкреслює рельєф мускулатури і дає повне відчуття комфорту

Матеріал: 93% бавовна      
7% еластан.

ОГЛЯД M-TAC ФУТБОЛКА ДОВГИЙ РУКАВ 93/7


Футболка з довгим рукавом (англ. Longsleeve) - це універсальний елемент сучасного гардероба. Вона відмінно підійде для носіння в прохолодну пору, в міжсезоння, в поєднанні з курткою, худі і т. д. Сфери застосування лонгсліва настільки широка, що в гардеробі кожного чоловіка їх має бути, як мінімум, пару штук. Особливо якщо мова йде про однотонні футболки класичного крою з довгим рукавом від бренду М-ТАС.



Бренд M-TAC відомий високоякісною продукцією, розробленої для потреб української армії, спортсменів і любителів активного відпочинку з урахуванням кращих світових зразків. Для її виготовлення використовуються тільки високоякісні матеріали, які добре зарекомендували себе в польових умовах, а також сучасні технології виготовлення. Завдяки цьому одяг і аксесуари бренду відрізняються високою якістю і користуються попитом як у військових, так і у цивільних.

Футболка «93/7» отримала свою назву за складом тканини, з якої вона виготовлена. Це високоякісний матеріал, що складається на 93% з бавовни, на 7% з еластану. Такий склад гарантує довговічність вироба. При дотриманні вимог по догляду, наданих виробником, футболка не втрачає первісний вигляд, не розтягується навіть після багатьох циклів прання.





Футболка має прямий класичний крій. Тонкий, еластичний трикотажний матеріал не тільки вигідно підкреслює фігуру, а й приємний до тіла і комфортний в носінні. У такій футболці Ви будете прекрасно відчувати себе навіть в жарку пору року.

Рукав довгий. Край рукава оброблений плоским швом.



Кругла горловина з трикотажної гумки в тон основної тканини має гарну еластичність і здатністю швидко відновлювати вихідну форму. Воріт не деформується, футболка з довгим рукавом довго зберігає первинний вигляд.



З виворітного боку шов горловини оброблений еластичною стрічкою з логотипом компанії. Вона не тільки приховує шов, а й надає міцності горловині, надаючи додатковий захист від розтягування.

Спереду на подолі футболки - термобірка з логотипом компанії.



Більше на футболці немає ніяких принтів, позначень і т.п. Це робить її максимально нейтральною і дозволяє використовувати як частину службової уніформи.

На закінчення слід зазначити, що футболка «93/7» від вітчизняного виробника, компанії М-ТАС, може мати широку сферу застосування - від повсякденного носіння до використання в якості частини уніформи для різних підрозділів і силових структур. Дана футболка оптимально підійде і для використання при активному способі життя - полювання, риболовля, заняття спортом, туризм. Тонкий еластичний трикотаж завдяки високій якості не тільки дає повне відчуття комфорту, але і не вигоряє і витримує безліч циклів прання, не деформуючись і не розтягуючись.

Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами