M-Tac футболка Наша Земля Black 3XL

M-Tac футболка Наша Земля Black 3XL

Продавець:NOVShop

4.4/5  ( 339 оцінок )

1 015

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Від переможних походів Святослава Хороброго до походу Сагайдачного на Москву, від повстання Богдана Хмельницького до першої радянсько-української війни, в історії нашої країни було багато героїчних битв. Адже українці - нація воїнів, в ДНК якої закладено слово Спротив. І, попри численні спроби ворогів зламати та позбавити нас свободи, ми завжди, до останнього, будемо стояти проти пригноблення, борючись за національні інтереси. А наша історія, збагачуючись впродовж віків міццю та відвагою наших предків, зараз зможе наділити нас силою, необхідною для продовження боротьби.     

Бренд М-Тас створив нову футболку НАША ЗЕМЛЯ, що поєднує в собі витоки української культури та сьогодення.    

На принті зображений сучасний військовий. Він є символом мужності та відважності Сили оборони України. Поруч з ним його вірні побратими: сова, що віддавна вважається уособленням мудрості, а на сьогодні - символом військової розвідки, та вовки - втілення  вірності, сили та відваги, а також уособлення ССО. Разом - вони є символом мужніх та непохитних воїнів, які день з днем, пліч-о-пліч, виборюють наше право на незалежність. Позаду них зображені фігури старовинних богів, що уособлюють вихід військової звитяги українців з сивої давнини.   

Футболка виготовлена з високоякісної тканини (93% бавовна, 7% еластан). Зручний крій не сковує рухів, а тонкий еластичний трикотаж вдало підкреслює рельєф тіла та забезпечує комфорт при використанні.

Матеріал:

93% бавовна, 7% еластан

Друк:

MagnaColours® (Premium inks resist fading)


Характеристики

Розмір
Колір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами