M-Tac поло НГУ 65/35 Army Olive 2XL

M-Tac поло НГУ 65/35 Army Olive 2XL

Розмір: 2XL

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 357 оцінок )

1 067

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сорочки-поло стали широко використовуватися в якості форменого одягу, і M-Tac розробив свій варіант, котрий призначено для повсякденного використання військовослужбовцями. Виріб відповідає крою вже всім відомого M-TAC поло 65/35. Чудовий варіант для спекотного літа, адже матеріал легко пропускає повітря і, тим самим, забезпечує комфортне використання поло.

Матеріал:

65% бавовна, 35% поліестер

Особливості:

• Липучки велкро на рукавах і грудях для кріплення нашивок-патчів
• На планці є три гудзики в тон
• Має велкро панель з люверсами для жетона

ОБЗОР M-TAC ПОЛО НГУ 65/35 ARMY OLIVE


Лінійка тактичних поло від вітчизняного бренду М-ТАС поповнилася ще однією моделлю для службовців Національної Гвардії України. Виріб розроблявся з урахуванням статутних вимог до форменого одягу і може використовуватися як частина комплекту уніформи НГУ.



З моменту свого заснування у 2014 році бренд M-TAC приділяє багато уваги створенню уніформи, яка б задовольняла гостру потребу співробітників державних органів, охоронних і воєнізованих структур в універсальному, практичному і якісному одязі. У результаті поло М-ТАС стали не тільки гідною альтернативою штатним варіантам, а й давно вже перевершили статутну форму своєю якістю, практичністю та зручністю.

Поло «НГУ» від М-ТАС відповідає крою вже всім відомої моделі поло 65/35, випущеної кілька сезонів тому і зарекомендувало себе виключно з позитивної сторони. Варіант поло від M-TAC має класичний, перевірений часом, крій. Виріб виконаний в кольорі Army Olive, що повністю відповідає статутним вимогам.




Матеріал виготовлення – тканина піке (склад: 65% бавовна, 35% поліестер). Бавовна забезпечує дихаючі властивості матеріалу, а додавання поліестеру значно підвищує зносостійкість виробу. 

Уже багато років дизайн поло залишається незмінним: це трикотажний виріб, як правило, з коротким рукавом і відкладним коміром. У багатьох країнах поло набуло широкого поширення і є елементом форменого одягу в жарку пору року. Це цілком обґрунтовано, адже воно являє собою комбінацію зручної футболки і класичної сорочки. В Україні військовослужбовці та співробітники правоохоронних органів (у тому числі й Національної Гвардії України) також використовують цей елемент гардеробу як одну зі складових комплекту уніформи, і дизайнери М-ТАС оперативно розробили свій варіант поло для цих структур. 

Комір відкладний, застібається на планку з трьома ґудзиками в тон тканини.



Відразу під планкою розташована вертикальна панель з велкро велюру, призначена для кріплення розпізнавального знаку (погона).



З правої сторони знаходиться горизонтальна панель, яка призначена для ідентифікатора.



Рукава короткі.



На рукавах є по 2 платформи velcro для шеврона НГУ (кругла) та ідентифікатора (прямокутна).

По краю рукава – трикотажна резинка шириною 2,5 см. 



Внизу по краю поло знаходиться непомітна термонаклейка з логотипом компанії. 



На завершення хочеться відзначити, що модель поло «НГУ» від вітчизняного бренду M-TAC максимально адаптована до використання в якості елементу форменого одягу в Національній Гвардії України. Воно стане відмінним варіантом для спекотної погоди й однаково підійде як для роботи в приміщенні, так і для носіння в польових умовах. Матеріал виробу легко пропускає повітря, роблячи використання поло комфортним навіть у спеку.


Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Додаткові характеристики
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами